Connect with us

Serije

SIMPSONOVI 34. SEZONA – Premijerno na kanalu STAR CHANNEL

U subotu, 12. oktobra od 17.35

Published

on

Simpsonovi (1)

SIMPSONOVI 34. SEZONAOD 12. OKTOBRA NA KANALU STAR CHANNEL: Uprkos tome što biografiju “Simpsonovih”, verovatno najpoznatije fiktivne porodice na svetu, krasi 36 godina neprekidnog emitovanja, kroz do sada snimljenih 36 sezona i gotovo 800 epizoda, za koje su nagrađeni sa 37 Emija, junaci popularne animirane serije još nisu spremni za penziju, a ni da istupe sečivo oštre društvene kritike i sjajnog humora.

Od 12. oktobra na STAR CHANNEL stižu 22 nove epizode 34. ciklusa koje će se emitovati vikendom u 17.10, a koje će “Simpsonove” staviti pred nove izazove. U premijernoj epizodi Homer će još jednom uspeti da se osramoti pred celim Springfildom, što će ga primorati da potraži prihvatanje u internet zajednici. Da bi se dokazao odlučuje da krene u potragu za odbeglom najvoljenijom kornjačovm Springfilda, ali on i ne sanja da će ga ova avantura odvesti do velikog prosvetljenja.

U nastavku se Lisa pridružuje društvu dečaka istraživača što Bart, koji je već član tog udruženja, neće previše oduševiti. Mardže će se još jednom oprobati u menadžerskim vodama, i to kao producent nove emisije klovna Krastija. Uskoro će shvatiti da je magični svet sa malog ekrana, sa druge strane kamere samo hrpa beskrajnih problema i haosa.

Stiže nam i još jedna specijalna epizoda za Noć veštica koja će biti inspirisana legendarnim romanom Stivena Kinga “To”, a u ovoj adaptaciji čuveni klovn ubica teroriše Homera tinejdžera i njegove drugare iz škole…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement