Connect with us

TV

HIT! Reper 50 CENT snima seriju CRNA MAFIJA

Published

on

U Korona eri gašenja svih mogućih projekata, iz Starz produkcije stižu vesti ne samo o novoj seriji, već i o potencijalnom hitu decenije. Naime, producenti ove televizije i njen izvršni odbor podržali su čuvenog repera Kurtisa Džeksona poznatijeg kao 50 Cent u snimanju njegove autorske televizijske serije Crna mafija, koja je dugogodišnji reperov san.

Serija prati istinite događaje, smeštene u Detroit osamdesetih godina prošlog veka i prati uspon dva brata – Demetriusa i Terija Flenora, koji su uspostavili najsnažniju krimi dinastiju u Detroitu, a kasnije i jednu od najuticajnijih u Americi.

– Rkao sam vam da Crna Mafija dolazi na televiziju i tako je i bilo. Mič i Teri su legende i čast mi je što ću na mali ekran doneti priču o njihovim životima – poručio je 50 Cent.

Serija, koju će 50 Cent raditi sa Rendijem Haginsom, sa kojim je već radio na seriji Moć, prema rečima repera, prikazaće ulični svet  Detroita, uticaj droge na živote mladih, formiranje hip-hopa, ali će, pre svega, biti priča o porodici, ljubavi i kapitalizmu koji dovodi u iskušenje i najnevinije živote dok jure svoj Američki san.

Foto STARZ

Advertisement