Connect with us

TV

Miloš Avramović: Snimamo JUŽNI VETAR 2! Prvo film, pa serija! A evo i kada je premijera…

Published

on

Uprkos najavama da je nastavak hit filma i serije Južni vetar pod znakom pitanja, jer su snimanja zbog pandemije korona virusa neizvesna, milione obožavalaca serije razuverio je upravo reditelj serije Miloš Avramović obrativši im se na njegovom Instagram profilu:

– Nekoliko stvari koje svi pitaju i odgovori: Imamo još 2 epizode. Snimaće se nastavak! Drugi deo filma i druga sezona serije za početak, pa ćemo da vidimo – poručio je Avramović i najavio tizer za 13. epizodu aktuelne sezone serije Južni vetar koji možete pogledati u nastavku.

Pročitajte još Dragan Bjelogrlić: TAJKUN mi je omogućio da ponovo budem SAMO GLUMAC! Uživao sam u tome

Nešto ranije Avramović se osvrnuo i na negativne komentare gledalaca kada je reč o kontroverznom gej poljupcu lika Miloša Timotijevića, koji je za fanove bio priličan šok.

Podršku glumcu je pružila produkcijska kuća „Režim„, baš kao i cela autorska i glumačka ekipa serije „Južni vetar„.

„Potpuno je neprihvatljivo da se glumcima preti i da bivaju izloženi neprijatnostima zbog uloge koju tumače ili zbog nerazlikovanja filmske fikcije od stvarnog života. Miloš Timotijević je svojim ulogom ostavio veliki pečat u filmu i seriji ‘Južni vetar’ i nezamenljiv je deo naše porodice“.

Pročitajte još Dimitrije Vojnov, scenarista serije DRŽAVNI SLUŽBENIK: Druga sezona se bavi trenutnim dešavanjima kod nas! Voleo bih da je emituju ODMAH

„Svaki napad na njega lično, predstavlja potpuno nerazumevanje poruke koju “Južni vetar“ šalje svojim fanovima i ovom društvu“, rekao je Miloš Avramović, reditelj serije.

Produkcija serije „Južni vetar“ poziva svoje fanove da poštuju rad svakog člana ekipa i da iz filmske i televizijske sage kao poruku usvoje poštovanje porodice, prijatelja i saradnika, ali i različitosti koje su, baš kao i sve ostalo u seriji sastavni deo naše stvarnosti, navodi se u saopštenju.

Da podsetimo, „Južni vetar 2“ trebalo bi da se nadoveže na radnju serije koja se trenutno emituje, a premijera je zakazana za 2021. godinu.

Foto Promo

Advertisement