Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: U trećoj sezoni NAJZGODNIJI srpski glumac! Zbog njega će Mila ostaviti Aleksu?

Evo kome će svojim mišićima on POMRSITI KONCE! Aleksa – čuvaj se!

Published

on

Igra sudbine zvanično je počela sa radom na trećoj sezoni i novih 170 epizoda. Kako je to Milica Milša otkrila u emiciji „Kec na 11“ novi ciklus imaće mnogo više zapleta, likova i dešavanja od kojih će gledaoci neretko ostajati bez daha. Nova sezona emituje se već u februaru, a kako je glumica potvrdila radnja će biti smeštena godinu dana nakon emitovanja poslednjih dešavanja sa kraja druge sezone.

Ono što nas naročito raduje jeste to što će u novim epizodama doći do velikih promena i u samoj glumačkoj postavi, te će novi likovi doneti pravu pometnju u već postojeće veze i odnose.

Veliko pojačanje u novim epizodama biće i glumac Sloba Stefanović koji osim neospornog talenta u treću sezonu serije „Igra sudbine“ donosi i fenomenalan fizički izgled kojim će, ne sumnjamo, zabiberiti dešavanja na ljubavnom planu među glavnim parovima.

Sloba Stefanović

Milica Milša otkrila je da će Stefanović u seriji igrati fitnes trenera, a na šaljivo pitanje Boška Jakovljevića kome će u seriji najvišđe trebati njegove usluge, Milša je uz osmeh poručila: „Pa kako kome, svima nam treba“!

Slobodan Stefanović Igra sudbine

Na jednoj od fotografija koje je glumica podelila na svom instagram storiju videli smo da je jedna od klijentkinja ovog fitnes instruktora i Mila Galić čiji lik u seriji tumači Olja Lević. Hoće li Aleksa dobiti ozbiljnu konkurenciju? Do sada su Aleksa i Luka, koje tumače Luka Raco i Stevan Piale, u seriji najčešće paradirali pred kamerom bez majice, ali čini se da ovog puta sa Slobom Stefanovićem dobijaju ozbiljnu konkurenciju.

Slobodan Stefanović Igra sudbine

Momci, držite se, i čuvajte devojke!

Slobodan Stefanović je jedan od vodećih glumaca mjuzikla u Srbiji. Prvak je Pozorišta na Terazijama u Beogradu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sloba Stefanović (@slobastefanovic)

Rođen je 21. avgusta 1977. godine u Novom Sadu. Posle završene Karlovačke gimnazije u Sremskim Karlovcima, upisuje Akademiju umetnosti u Novom Sadu – odsek gluma, u klasi prof. Vide Ognjenović.

Na III godini Akademije dobija glavnu ulogu u komediji “Svetislav i Mileva” u izvođenju ansambla SNP iz Novog Sada i time započinje svoju profesionalnu karijeru.

2000. godine snima prvi film “Ona voli zvezdu” u Beogradu a zatim dobija i prvi pozorišni  angažman u Narodnom pozorištu u Beogradu, u predstavi “Mileva Ajnštajn”.

U to vreme Pozorište na Terazijama je organizovalo audiciju za prijem novih članova u ansambl, na koju se prijavilo više stotina mladih glumaca. Slobodan je prošao audiciju i tako postao deo nove mlade glumačke postave Pozorišta na Terazijama. Predstave koje je do sada odigrao u matičnom pozorištu su Briljantin, Jubilej, Kiss me Kate, Pop Ćira i Pop Spira, Korus Lajn, Život Jevremov, Svadba u kupatilu, Kabare, Na slovo, na slovo, Producenti, Grk Zorba, Zona Zamfirova, Mamma Mia, Fantom iz opere…

U isto vreme ne izostaju ni angažmani u ostalim beogradskim pozorištima.

Učestvovao je u mnogim serijama i TV formama među kojima su Stižu dolari, Ljubav i mržnja, Ljubav, navika, panika, Podijum, Ona voli zvezdu, Kuća sreće, Kuku ku Vasa, Bela lađa, Dama bez blama, Vojna akademija, Zvezdara, Zaboravljeni umovi, Sinđelići, Mamula, Vojna akademija 2… (2013)

Na poziv Cheta Walkera, brodvejskog reditelja i koreografa sa kojim je imao više nego uspešnu saradnju na predstavi”Kabare”, Slobodan je boravio u najstarijoj školi za mjuzikle “Jacob’s Pillow” u Americi, gde je usavršavao svoja znanja iz ove oblasti.

Sinhronizovao je veliki broj crtanih filmova: Pepeljuga (Princ), Lion King (Simba), Ben Ten (Ben Ten), Petar Pan (Petar Pan), Arthur Christmas in 3D (Arthur), Štrumpfovi u 3D (Trapa), Big&Small (Small), Tri medvedaHubsiMala princezaSkajlendW.I.T.C.HBeybladeCarsWaybulooYin Yang YoDinosaur KingSing, Lepotica i zver..

Dobitnik je mnogih nagrada na festivalima i unutar matične kuće – među kojima su nagrade za najboljeg mladog glumca na Joakim festu za predstavu “Heroji”, nagrade za uloge u predstavama “Kabare”, “Briljantin”, kao i Godišnja nagrada Pozorišta na Terazijama za 2011, za uloge u predstavama “Producenti” i “Grk Zorba”. Slobodan je dobitnik jedne od najprestižnijih glumačkih nagrada “Zoran Radmilović” za 2013, za ulogu “Manulaća” u predstavi “Zona Zamfirova”, koju dodeljuje dnevni list “Večernje novosti”, kao i nagrade “Zoran Radmilović” koju dodeljuje istoimeno pozorište u Zaječaru. Nagradu grada Beograda je dobio kao najbolji glumac u 2017. godini za ulogu Fantoma u predstavi “Fantom iz opere”, a Pozorište na Terazijama mu je dodelilo i Godišnju nagradu za istoimenu ulogu.

Slobodan je autor i voditelj popularnog kulinarskog šou programa “Mr. Kitchen” koji se emituje na Top TV, Nova M i Nova BH.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement