Pisac, kuvar i zvezda društvenih mreža Donal Skijan, od 11. avgusta na kanal 24Kitchen donosi nam novi kulinarski serijal „Donalova azijska kuhinja“ koji se emituje četvrtkom od 13.00. Kroz 10 novih epizoda, nakon što nam je u svojim ranijim emisijama predstavio jednostavne recepte za celu porodicu, kao i kako napraviti brz, a kvalitetan obrok, kada ste u žurbi, ali i pokazao uputstva za pripremu nekih od njegovih omiljenih đakonija iz rodne mu Irske, Donal nas ovog puta vodi u svet pekarskih poslastica. U novom serijalu kuvar istražuje rastuću popularnost peciva i jela zasnovanih na brašnu u Aziji.
U ovom serijalu, Donal putuje od glamuroznih prestonica istočne kuhinje – Hongkonga i Tokija, do uličnih pijaca i popularnih kafića Melake i Makaoa, i usput uspostavlja kontakte i bogati lična kulinarska iskustva sa slavnim poznate šefovima, porodičnim pekarima i kulinarskim preduzetnicima, koje sve inspiriše rastući trend azijskog pekarskog zanata. Nakon povratka u kuhinju, Donal pravi sopstvenu verziju pekarskih klasika, inspirisanih putovanjima, uz savremen obrt i dodatnim azijskim aromama. Tu su ekleri sa kremom od zelenog čaja, korejske knedle, čizkejk na azijski način što podrazumeva dodatak soka voćke juzu poslastičarskom kremu, što kolaču daje specifičan ukus budući da juzu ima ukus mandarine, limuna i grejpfruta, a raste samo u Japanu. Međutim, Donal je spremio nešto i za one koji nisu ljubitelji slatkiša, a tu kao poseban specijalitet moramo pomenuti rolnice sa prasetinom i medom.