Connect with us

Top Story

“Od jutra do sutra”: OTKRIVAMO ko je ANĐELKINA ĆERKA! Bila nam je ISPRED NOSA! Reč je o… (FOTO)

Mlada dama je ista majka

Published

on

Od jutra do sutra 199 epizoda

Kažu da iza svakog uspešnog muškarca stoji – još uspešnija žena. Jedna od junakinja sapunice “Od jutra do sutra”, Anđelka (Jelena Gavrilović), Vojina desna ruka, zamenica je generalnog direktora VeTV-a. Strah i trepet za sve gde god da se pojavi, ova plavokosa dama je sinonim za suvi profesionalizam.

Ali šta je ono što se istinski krije iza maske snažne i nezavisne žene poput Anđelke? U prethodnim epizodama videli smo da je to velika tajna koja će biti raspletena na najneverovatniji način.

U pitanju je, naravno, dete koje je Anđelka bila prinuđena da ostavi, a koje će joj uskoro ušetati u život. Reč je o Petri, koju su Milići usvojili, a upravo ovu veliku tajnu Mira i Dušan kriju od svoje ćerke.

Mina-Nenadovic-kao-Petra-Od-jutra-do-sutra

Mina Nenadović kao Petra u seriji „Od jutra do sutra“

To objašnjava i zašto je Mira udarila Petru, kada je nesmotreno i iskreno izjavila da ne razume ljude koji usvajaju decu iz doma, jer se nikada ne zna čije gene nosi. Povređena, jer je upravo nju spasla patnje u domu, Mira joj je udarila šamar, zbog čega je Petra burno reagovala.

Inače, Petru tumači mlada glumica Mina Nenadović, ćerka pokojnog Nenada Nenadovića, iliti negativca Brunera iz serije “Igra sudbine”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement