Connect with us

Top Story

“IGRA SUDBINE”: Stiže vračara DRAGINJA! Obožavali ste je u “Srećnim ljudima”! Evo o kome je REČ (VIDEO)

Lude zabave i smeha biće napretek

Published

on

Draginja-Igra-sudbine

Džidži se baš nameračila da producentima kanala Kan TV zabiberi čorbu! Spremna je na najgore kako bi im uništila seriju, čiji rejting para TV nebo. Ali, ne samo time što će pokrenuti svoju seriju na konkurentskoj televiziji, za koju smatra da će oboriti sve rekorde gledanosti, već i time što će učiniti sve da zaustavi seriju Luke Kanačkog i Mileta Kupusa.

A da bi to uradila, prizvala je u pomoć više sila. I popa i vračaru. Nakon što joj je pop okadio studio i proterao “nečastive sile”, učinio da joj bude i “duži” i “veći” šer, Džidži je otišla kod svoje prijateljice – vračare Draginje.

A tamo će joj, u večerašnjoj epizodi serije “Igra sudbine”, Draginja gledati u šargle i proricati sudbinu. Po njenoj rekaciji, kada je ispustila špargle na sto, moglo bi se naslutiti da vesti i nisi baš dobre.

Ko je simpatična Draginja, Džidiža vračara, ali i odana savetnica? Reč je o glumici Aleksandri Nikolić, rođenoj 7. aprila 1954. godine u Somboru. Glumu je diplomirala na FDU, u klasi prof. Milenka Maričića. Članica je Narodnog pozorišta u Beogradu od 1980. godine i ima status prvakinje.

Mada je u cenjena pozorišna glumica, Aleksandra je najširoj publici najpoznatija po ulozi Savke, haotične i agresivne supruge vlasnika kafane Radojice, u popularnoj domaćoj seriji “Srećni ljudi”. Savkini i Radojičini komični konflikti, u stilu borbe Toma i Džerija, izazivaju smeh prilikom svake reprize TV remek-dela Siniše Pavića. A kako to izgleda možete proveriti u video-klipu u nastavku teksta.

Dolazak Džidži, a sada i Draginje obećava ludu zabavu u nastavku “Igre sudbine”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement