Connect with us

Domaće serije

KALKANSKI KRUGOVI 2: Vojin Ćetković OTKRIO nove DETALJE o nastavku serije! Evo ŠTA se PROMENILO!

Šta nam donose nove epizode?

Published

on

Kalkanski krugovi 2

Kalkanski krugovi 2 su, bez sumnje sve bližio. Nova sezona očekuje nas 2023. godine, a kako je Vojin Ćetković otkrio u intervjuu za TV Ekran, drugi ciklus doneće nam velika uzbuđenja.

– Prošle nedelje završio sam snimanje druge sezone. Ne mogu još da pričam o seriji dok ne počne emitovanje. Scenario je bolji u odnosu na prošli ciklus, a glavna ekipa je ostala ista. Naravno, stigli su i novi likovi, a moj celokupni utisak je da će „Kalkanski krugovi 2“ biti zanimljiviji od prve sezone – poručio je Ćetković.

“Kalkanski krugovi” bili su prva srpska serija koja je na domaće male ekrane donela misterioznu dramu sa elementima horora. Nesvakidašnja i zagonetna do samog kraja, serija je privukla veliku pažnju publike, zbog čega je ubrzo posle emitovanja poslednje epizode obnovljena za drugu sezonu.

Reditelj Milan Karadžić izjavio je početkom godine da je kreator i scenarista Đorđe Milosavljević završio pisanje scenarija za drugi ciklus, te da je samo pitanje vremena kada će početi snimanje. U nastavku serije gledaćemo sve glavne junake iz prethodne sezone, među kojima su Žarko LauševićVojin ĆetkovićNataša Ninković i Ivana Zečević, čiji likovi nose glavnu radnju, a njima će se pridružiti i nova glumačka imena. Među njima je i Vesna Trivalić, koja će tumačiti lik Magdalene.

Druga sezona serije “Kalkanski krugovi”, kako nezvanično saznajemo, biće emitovana početkom 2023. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Firefly

Continue Reading
Advertisement