Connect with us

TV

Nevena Božović predstavlja Srbiju na Evroviziji 2019!

Pobednica festivala „Beovizija 2019“ i predstavnica Srbije na 64. takmičenju za „Pesmu Evrovizije“ je Nevena Božović! Sredinom maja u Izraelu, u Tel Avivu Nevena će Srbiju predstavljati pesmom „Kruna“. „Sve mi je nestvarno. Veliko hvala svima koji su glasali za mene.“ rekla je Nevena i otkrila da „Krunu“ nije pisala namenski za „Evrosong“, ali da […]

Published

on

Pobednica festivala „Beovizija 2019“ i predstavnica Srbije na 64. takmičenju za „Pesmu Evrovizije“ je Nevena Božović! Sredinom maja u Izraelu, u Tel Avivu Nevena će Srbiju predstavljati pesmom „Kruna“.

„Sve mi je nestvarno. Veliko hvala svima koji su glasali za mene.“ rekla je Nevena i otkrila da „Krunu“ nije pisala namenski za „Evrosong“, ali da je brzo shvatila da je reč o pesmi za veliku scenu. Posle dva učešća na najvećem evropskom muzičkom takmičenju mlada umetnica dobro zna kakve je pripreme očekuju.

Takmičarski deo otvorila je Saška Janks pitanjem Da li čuješ moj glas. Bez mnogo čekanja „Majdan“ je izašao na binu i počelo je planirano razbuđivanje.

https://www.youtube.com/watch?v=HbdswMToTow

Na kraju prvog šou-programa prolazak u nastavak takmičenja slavili su Aleksandra Sekulić (Tugo), Saška Janks (Da li čuješ moj glas), Nataša i Una (Samo bez straha), Ivan Kurtić (Bela), „Vonder strings“ i Ivana Vladović (Moja bol) i Sofija Perić (Aritmija).

Tokom druge polufinalne večeri „Beovizije“ kvalifikovali su se „Majdan“ (Budim te), Jana (Viktorija), Nevena Božović (Kruna), Ana Popović (Lutaš), Dženan Lončarević (Nema suza) i Lord (Radnički sin).

Svi oni su se večeras borili ne samo za pobedu na festivalu „Beovizija 2019“, već i za odlazak u Izrael, gde se ove godine održava 64. „Evrosong“. Večerašnji pobednik predstavljaće Srbiju na evrovizijskoj sceni, to jest na najvećem evropskom muzičkom takmičenju koje se 14, 16. i 18. maja održava u Tel Avivu.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement