Connect with us

NE PROPUSTITE

HELLBOY VIKEND – u aprilu samo na SCI FI!

Sada podložan rizicima ponovnog pokretanja, što je perspektiva prepuna opasnosti čak i za superheroja, polu-demonski protagonista Helbojje prvi put napravio skok od stripa do filmova na velikom ekranu zahvaljujući stručnjaku žanra, Guillermu del Toru, sa Ronom Perlmanom zaduženim za šminku. Hellboy vikend – 20-22. april od 20:00 Ovo je prilika da pogledate oba originalna flma. […]

Published

on

Sada podložan rizicima ponovnog pokretanja, što je perspektiva prepuna opasnosti čak i za superheroja, polu-demonski protagonista Helbojje prvi put napravio skok od stripa do filmova na velikom ekranu zahvaljujući stručnjaku žanra, Guillermu del Toru, sa Ronom Perlmanom zaduženim za šminku.

Hellboy vikend – 20-22. april od 20:00

Ovo je prilika da pogledate oba originalna flma. Helboj (subota-ponedeljak, 20:00) predstavlja glavnog lika, proizvod okultnog nacističkog demona po uzoru na dela Dennisa Wheatleya, dok nastavak Helboj II: Zlatna vojska (subota-ponedeljak, 22:35) prikazuje glavnog lika koji se vraća u borbi mitskih bića protiv ljudi, da bi kontrolisali planetu. Da li on može da spase svet?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement