Connect with us

TV

Igra prestola – Otkrivena dužina trajanja finalnih epizoda!

Pomoću malo veštog čačkanja URL-ova na programskom rasporedu HBO-a otkrivena su trajanja finalnih šest epizoda Game of Thronesa. Realno nema spojlera osim tih trajanja, ali svejedno zatvorite sada vest ako ne želite baš ništa da znate o osmoj sezoni. Portal Winter Is Coming je prvobitno primetio da je programski raspored zvanično upisao trajanja prve dve epizode od 54, odnosno […]

Published

on

Pomoću malo veštog čačkanja URL-ova na programskom rasporedu HBO-a otkrivena su trajanja finalnih šest epizoda Game of Thronesa.

Realno nema spojlera osim tih trajanja, ali svejedno zatvorite sada vest ako ne želite baš ništa da znate o osmoj sezoni.

Portal Winter Is Coming je prvobitno primetio da je programski raspored zvanično upisao trajanja prve dve epizode od 54, odnosno 58 minuta, međutim jedan od korisnika je otkrio da URL-ovi za epizode mogu da se menjaju tako što se u njima jednostavno promeni broj epizode, te stranica izbaci čak i neobjavljena trajanja.

Dakle, evo koliko će epizode osme sezone zapravo biti dugačke:

  • Sezona 8 Epizoda 1 – 54 minuta
  • Sezona 8 Epizoda 2 – 58 minuta
  • Sezona 8 Epizoda 3 – 60 minuta
  • Sezona 8 Epizoda 4 – 78 minuta
  • Sezona 8 Epizoda 5 – 80 minuta
  • Sezona 8 Epizoda 6 – 80 minuta

Da se primetiti da dužine epizoda progresivno rastu ka finalu, ali ovo nije nepoznanica u Game of Thronesu – finale sedme sezone je trajalo gotovo 80 minuta, i vodi se kao najduža od svih epizoda ove serije. Ona je, ujedno i najgledanija sa 16.5 miliona gledalaca tokom premijernog prikazivanja.

U totalu, osma sezona traje šest sati i 50 minuta, što na svu sreću nije duže od trilogije Lord of the Rings.

Prva epizoda premijerno će biti prikazana 14. aprila.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement