Connect with us

TV

HIT! Telenovela godine VOLETI DO SMRTI od 25. marta na Nova S! A stiže nam i…

Bivši TOP kanal, a sada Nova S, u novu TV sezonu ulazi na velika vrata. Posle Ivana Ivanovića, Olje Bećković, nastavka serije Koreni, na Novoj ćemo već od 25. marta gledati latino telenovelu Voleti do smrti (Amar e Muerte). U glavnoj roli je Anđelik Bojer, jedna od najtraženijih meksičkih zvezda mlađe generacije, a intrigantna priča […]

Published

on

Bivši TOP kanal, a sada Nova S, u novu TV sezonu ulazi na velika vrata. Posle Ivana Ivanovića, Olje Bećković, nastavka serije Koreni, na Novoj ćemo već od 25. marta gledati latino telenovelu Voleti do smrti (Amar e Muerte).

U glavnoj roli je Anđelik Bojer, jedna od najtraženijih meksičkih zvezda mlađe generacije, a intrigantna priča prati smrt trojice potpunih stranaca čije duše dobijaju priliku za drugi život! Jedan tajkun, plaćeni ubica i antropolog gube živote u istom trenutku, nakon čega njihove duše menjaju tela i dobijaju novi zadatak – da prihvate činjenicu da su i dalje živi, ali i da su osuđeni na tuđe živote.

https://www.youtube.com/watch?v=tb76DdKdeT4

Nesvakidašnja, moglo bi se reći, naučno-fantastična telenovela, iz epizode u vodi nas od ljubavi i strasti, preko mržnje, osvete i ljubomore do konačne smrti, a posle smrti – do novog života. Voleti do smrti na ovogodišnjoj dodeli nagrada TVyNovelas osvojila je čak 14 nagrada, među kojima je i nagrada za najbolju telenovelu godine!

Međutim, to nije sve čime će nas tog 25. marta obradovati Nova S! Istog dana startuje i dobro poznati španski tinejdž TV hit uz koji smo plesali danima – KORAK NAPRED! Biće ovo sjajno TV proleće, ponovo u ritmu latinosa!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement