Connect with us

FILM

HIT ili SHIT: GODZILA i OSVETNICI ukrštaju MAČEVE?!

Iako bi ovo bila vest koja bi bez mnogo sumnje obradovale mnoge fanove obe sage, i čiji bi „fajt“ pred kamerama bio istorijski, male su šanse da će se ovako nešto zaista i dogoditi. Mada, među nama, u jednom trenutku nismo bili daleko od mogućnosti da se tako nešto zaista i dogodi. Režiser Godzile 2, […]

Published

on

Iako bi ovo bila vest koja bi bez mnogo sumnje obradovale mnoge fanove obe sage, i čiji bi „fajt“ pred kamerama bio istorijski, male su šanse da će se ovako nešto zaista i dogoditi. Mada, među nama, u jednom trenutku nismo bili daleko od mogućnosti da se tako nešto zaista i dogodi.

Režiser Godzile 2, Michael Dougherty imao je snažnu želju, i neko vreme je čak lobirao u tom pravcu, da na velikom platnu ugleda svog dijaboličnog džinovskog „guštera“ kako zagorčava život Avengersima.

Ipak, od ostvarenja njegovih snova neće biti ništa, jer je Osvetnicima kao što znamo odsvirao Kraj igre, te je već izvesno da posle Avengers: End Game (26. april 2019) Osvetnici završavaju svoje putovanje. Ili, možda, ne.

Foto Promo

Advertisement