Connect with us

FILM

1. novembar 2019. – povratak Terminatora među nas smrtnike!

Terminator: Mračna sudbina, kao što znamo, stiže nam ove godine. Dugo očekivani nastavak kultne franšize koja je uz Ratove zvezda i još nekoliko filmova zauvek promenila svet naučne fantastike u bioskope nam dolazi 1. novembra i donosi ponovo ujedinjeni dvojac Arnolda Švarcenegera i Lindu Hamilton u rolama Terminatora i Sare Konor. Film se nastavlja tamo […]

Published

on

Terminator: Mračna sudbina, kao što znamo, stiže nam ove godine. Dugo očekivani nastavak kultne franšize koja je uz Ratove zvezda i još nekoliko filmova zauvek promenila svet naučne fantastike u bioskope nam dolazi 1. novembra i donosi ponovo ujedinjeni dvojac Arnolda Švarcenegera i Lindu Hamilton u rolama Terminatora i Sare Konor.

Film se nastavlja tamo gde je Kameron kao producent stao devedesetih godina prošlog veka. Dakle, posle Terminatora 2, iliti Sudnjeg Dana. Ignorisanje svega što je potom nastalo, ukupno tri nastavka, nije slučajnost već Kameronova više nego očigledna namera, ne bi li iz sećanja obožavaoca robota dobrog srca izbrisao sve, ne baš ružne, ali Terminatora, svakako, nedostojne uspomene. Zbog toga ćemo u novom Terminatoru gledati Švarcija kao mašinu smrti koja je ostarila 30 godina živeći povučenim životom tri decenije u iščekivanju razvoja situacije.

Zanimljivo je i to da među glumačkom postavom nema glumca koji bi igrao Džona Konora, odnosno, njegov lik je izostavljen, što može značiti ili da se ovaj deo Terminatora neće baviti njime, ili da je Džon – umro?

Sara je takođe tu, kao i neki novi likovi o čijem se doprinosu dalje sudbine Terminatora još ne zna mnogo, ali koji će nam sagu o Apokalipsi sigurno „pošteno“ začiniti.

Ono što je zanimljivo je to da će Terminator imati i niz flešbekova koji će ga vratiti u vreme sa kraja prethodnog veka. U tim kadrovima, on će imati dublera, i to za telo, dok će njegova glava posebnom tehnologijom biti „prikačeno“ na najpoznatiji muški torzo u svetu kinematografije ikada.

Ne znamo za vas, mi ne možemo dočekati!

Foto Promo

Advertisement