Connect with us

TV

Psi laju, vetar nosi: Počelo snimanje druge sezone!

Nakon dve godine pauze pretposlednje nedelje marta počelo je snimanje drugog ciklusa jedne od najgledanijih televizijskih serija „Psi laju vetar nosi“, u produkciji Radio-televizije Srbije i Contrast Studios-a. U novoj sezoni serije „Psi laju vetar nosi“, koja će imati 11 epizoda, dobro poznati likovi upliću se u nove životne situacije. Priča o Stavrićima doneće nam […]

Published

on

Nakon dve godine pauze pretposlednje nedelje marta počelo je snimanje drugog ciklusa jedne od najgledanijih televizijskih serija „Psi laju vetar nosi“, u produkciji Radio-televizije Srbije i Contrast Studios-a.

U novoj sezoni serije „Psi laju vetar nosi“, koja će imati 11 epizoda, dobro poznati likovi upliću se u nove životne situacije. Priča o Stavrićima doneće nam mnogo zdravog humora i razbibrige, ali nas istovremeno i naterati da se zapitamo nad važnim životnim pitanjima. U toj priči o malo poznatom svetu beogradskog predgrađa, o malim, običnim ljudima sa margine društva, koji su se, u potrazi za boljim životom, nasukali na obode velegrada, naši likovi će se sresti sa mnogim iskušenjima, izazovima, radostima i razočarenjima.

Dobro uigranoj glumačkoj ekipi koju predvodi Tihomir Stanić u ulozi Kostadina Stavrića, zvanog Stavra, a koju čine i Mira Banjac, Anita Mančić, Radoš Bajić, Boris Milivojević, Aleksandar Srećković Kubura, Milenko Pavlov, Nenad Heraković, Isidora Minić, Marko Živić, Nedeljko Bajić, Petar Benčina, pridružiće se velika imena srpskog glumišta, među kojima Svetlana Bojković, Tanasije Uzunović, Nenad Jezdić, Milan Kalinić, Ivan Vućković, zatim holivudska glumica srpskog porekla Ana Alexander, ali i mnogi mladi i talentovani glumci kao što su Tamara Šustić, Mihailo Perišić, Mateja Popović…

Serija će biti snimana na široj teritoriji Beograda, u Sopotu, Maloj Ivanči, ali i na drugim lokacijama u Srbiji.

Pored rediteljke Jelene Bajić Jočić, autorsku ekipu serije čine i scenarista Radoš Bajić, direktori fotografije Predrag Jočić i Marko Bulajić, kostimograf Ivana Nestorović, autor maske i šminke Mirjana Stevović, montažer Stevan Marić, scenograf Jelena Mirković.

Početak emitovanja druge sezone serije „Psi laju vetar nosi“ planiran je za jesen 2019. godine na programima Radio-televizije Srbije.

Foto Promo

Advertisement