Connect with us

TV

Holivudska zvezda u seriji Radoša Bajića!

Glumica Ana Aleksander, koja je kao Ana Stojanović igrala Šljivinu kćerku u filmovima „Sekula se opet ženi“ i „Sekula nevino optužen“, gostuje u novoj sezoni serije „Psi laju, vetar nosi“ Radoša Bajića. „Holivud nam je došao u Beograd,“ napisao je Bajić uz fotku sa seta. I Ana je, na svom Instagram storiju, objavila fotke sa […]

Published

on

Glumica Ana Aleksander, koja je kao Ana Stojanović igrala Šljivinu kćerku u filmovima „Sekula se opet ženi“ i „Sekula nevino optužen“, gostuje u novoj sezoni serije „Psi laju, vetar nosi“ Radoša Bajića.

„Holivud nam je došao u Beograd,“ napisao je Bajić uz fotku sa seta. I Ana je, na svom Instagram storiju, objavila fotke sa snimanja i nostalgični post o beogradskom nebu.

Ana već godinama živi i radi u Americi, i ostvarila je uloge u gledanim serijama kao što su „Dani naših života“, „Havaji 5-0“, „Policija Čikaga“, „Hemija“, „CSI: Majami“, „Dva i po muškarca“ i drugim.

Druga klapa serije „Psi laju, vetar nosi“ pala u je u Mirijevu, glavne uloge tumače Tihomir Stanić, Mira Banjac, Anita Mančić, Boris Milivojević i drugi, a pridružuje im se Ana u ulozi udovice.

Foto Promo

Advertisement