Connect with us

TV

PREMIJERA: AGENTI SHIELD-a od 10. maja ponovo sa nama! (Šesta sezona)

Šesta sezona Agenata S.H.I.E.L.D.a zvanično debituje u maju. Uprkos tome što je davne 2013. započela sa odličnim rejtingom, serija se tokom prve sezone borila da pronađe bazu fanova. Nakon što je provela na ivici otkazivanja nekoliko godina, mnogi su verovali da će peta sezona biti i poslednja. Međutim, to nije bio slučaj, budući da je […]

Published

on

Šesta sezona Agenata S.H.I.E.L.D.a zvanično debituje u maju. Uprkos tome što je davne 2013. započela sa odličnim rejtingom, serija se tokom prve sezone borila da pronađe bazu fanova. Nakon što je provela na ivici otkazivanja nekoliko godina, mnogi su verovali da će peta sezona biti i poslednja. Međutim, to nije bio slučaj, budući da je ABC obnovio Agente S.H.I.E.L.D. -a za šestu sezonu i pre finala aktuelne.

ABC je tada odlučio da premijeru gledamo na leto 2019. a čekanje se isplatilo i za seriju, budući da je davanje zelenog svetla za sedmu već najavljeno. Ipak, producenti američke TV kuće rešili su da ne čekaju predugo, te ćemo prvu epizodu Agenata Šilda gledati već 10. maja.

Foto Promo

Advertisement