Connect with us

TV

Jovana Jeremić (Happy TV) – Ćerkica me je motivisala da budem još bolja!

Voditeljka Jovana Jeremić govori o povratku na televiziju i najavljuje zanimljive goste i teme koje su običnim ljudima bitne u novoj emisiji TV Happy Ela Ela show koja će se subotom i nedeljom emitovati uživo od 19.00. Da li ste srećni zbog povratka na televiziju? Prezadovoljna sam. Televizija je veliki deo mog života, može se […]

Published

on

Voditeljka Jovana Jeremić govori o povratku na televiziju i najavljuje zanimljive goste i teme koje su običnim ljudima bitne u novoj emisiji TV Happy Ela Ela show koja će se subotom i nedeljom emitovati uživo od 19.00.

Da li ste srećni zbog povratka na televiziju?

Prezadovoljna sam. Televizija je veliki deo mog života, može se reći da je to posao za koji sam rođena i uopšte mi nije teško da mu se vratim. Teže bi bilo da nemam podršku jake i sposobne žene da mi pomogne sa Leom, ali zahvaljujući svekrvi znam da mogu da se vratim svom poslu u punom žaru. Naročito posle porođaja, pošto sam dobila Leu, želim da se vratim svojoj karijeri sa dodatnim intenzitetom. Sada kao da su sav moj trud i sva moja borba dobili novi smisao sa početkom emitovanja premijerne nove emisije Ela Ela subotom i nedeljom u 19 časova. 

Šta se promenilo od kada ste majka?

Mnogo toga se promenilo, i sve promene koja je ona donela u moj život su pozitivne. Promenila mi je način na koji posmatram stvari, osećajnija sam, imam više empatije i novu vrstu motivacije. Želim da joj obezbedim sve što joj bude bilo potrebno. Vreme koje sam provela sama sa njom od kad smo je doveli kući iz bolnice je nešto neopisivo, nezamenjivo. Ne mogu to da vam opišem, menja vaš način koji možete da razumete samo kada postanete majka.

Želim da poručim ženama da je to jedinstveno iskustvo, i da ne moraju da vagaju između porodice i karijere, i jedno i drugo je moguće.

Posao voditeljke zahteva i određeni fizički izgled, kako ste uspeli da postignete takvu liniju?

Sve je u pravoj ishrani, to uvek govorim. Zdrava hrana zajedno sa vežbom čini čuda. Sada izgledam bolje nego što sam izgledala pre trudnoće. To mi je bio cilj. Dovela sam se u fantastičnu formu, a to pre svega jer sam se pridržavala režima koji mi je propisao nutricionista. A to što imam bebu za mene nije izgovor nego motivacija. Nalazim načine da vežbam sa njom, tako da provodimo kvalitetno vreme zajedno.

Šta možemo da očekujemo od Vaše nove emisije Ela Ela show?

Tačne informacije. Ažurnost. Mudrost. Korisnost. Odgovore na pitanja naroda. Biće to format u kojem su gledaoci oduvek želeli da me vide jer ću se ja njima ozbiljno baviti. Ja sam novinar kojem se veruje i ovom emisijom ću to samo i potvrditi. Možete da očekujete da pričamo sa zanimljivim gostima, da se bavimo temama koje su narodu bitne, DA STVARI UVEK ZOVEMO SVOJIM IMENOM, da više vremena posvećujemo tradiciji, ali i modernim temama jer ko ne nađe priključak za 21.vek nestaje. Dosta toga korisnog će moći da se nauči iz ove nove emisije. Samo da podsetim da emisija ide uživo subotom i nedeljom od 19 časova.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement