Connect with us

NE PROPUSTITE

Hongkongška veza – 5. aprila na PINK TV!

Dokumentarni film portala „Fact Wire“ i RTV Hong Kong, pod nazivom „Hongkongška veza“ (eng.“Hong Kong Connection“), o vezama Vuka Jeremića i Patrika Hoa, osuđenog u Sjedinjenim Amričkim Državama zbog korupcije i pranja novca, biće emitovan na TV Pink u petak 5. aprila od 22 časa. Kako se navodi u ovom dokumentarcu, bivši ministar spoljnih poslova […]

Published

on

Dokumentarni film portala „Fact Wire“ i RTV Hong Kong, pod nazivom „Hongkongška veza“ (eng.“Hong Kong Connection“), o vezama Vuka Jeremića i Patrika Hoa, osuđenog u Sjedinjenim Amričkim Državama zbog korupcije i pranja novca, biće emitovan na TV Pink u petak 5. aprila od 22 časa.

Kako se navodi u ovom dokumentarcu, bivši ministar spoljnih poslova Republike Srbije i tadašnji predsedavajući Generalne Skupštine Ujedinjenih nacija Vuk Jeremić i kineski političar Patrik Ho, sreli su se prvi put na događaju Hoove neprofitne organizacije „China Energy Fund Commitee“. O sumnjivim vezama Jeremića i Hoa, svedoči američki veteran istraživačkog novinarstva Metju Rasel Li.

Prema saznanjima, Ho je donirao čak 4 miliona dolara Jeremićevoj neprofitnoj organizaciji (eng. „Think Thank“) zajedno sa 1,3 miliona dolara, što je Ho prošle godine priznao na američkom sudu. U filmu „Honkogška veza“ predstavljene su nove informacije o zajedničkim putovanjima, sumnjivim vezama i novčanim transakcijama Patrika Hoa i Vuka Jeremića…

Dokumentarni film „Hongkongška prevara“, koji je privukao veliku pažnju u svetu i postao senzacija, domaća javnost gledaće u petak 5. aprila od 22 časa na TV Pink!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement