Connect with us

SPORT

Liga Evrope: Benfika – Ajntraht! SAMO NA RTS 1 – 11. aprila u 21.00!

Biće to pravi duel srpskih reprezentativaca na evropskoj sceni. U timu Benfike su Ljubomir Fejsa i Andrija Živković , a u nemačkoj ekipi Luka Jović, Mijat Gacinović i Filip Kostić. Benfika se bori za titulu sa Portom u domaćem Šampionatu, ali ima i velike ambicije u ligi Evrope. Fejsa je standardan u prvom timu , […]

Published

on

Biće to pravi duel srpskih reprezentativaca na evropskoj sceni. U timu Benfike su Ljubomir Fejsa i Andrija Živković , a u nemačkoj ekipi Luka Jović, Mijat Gacinović i Filip Kostić.

Benfika se bori za titulu sa Portom u domaćem Šampionatu, ali ima i velike ambicije u ligi Evrope. Fejsa je standardan u prvom timu , ali je često povređen.

Živković dobija šansu sa klupe , ali i pored toga je uvek na spisku selektora Krstajića. Trio iz Ajntrahta blista ove sezone. Luka Jović se bori za titulu najboljeg strelca Bundes lige, Kostić je i strelac i asistent , a Gacinović jedan od glavnih aduta tima koji je trenutno četvrti u nemačkoj ligi.

Utakmica Benfika – Ajntraht se igra u četvrtak od 21 čas. Direktan prenos je na našem Prvom programu, a komentator je Aleksandar Stojanović.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement