Connect with us

TV

Serija GRUPA – snimanje se privodi kraju!

Ovih dana, u Beogradu, snimaju se poslednje scene serije “Grupa”, koju ćemo gledati na jesen Serija „Grupa“ nova je dramska serija RTS-a, koja prati tri uzbudljive priče. U fokusu prve linije priče je policajac Gaga (Igor Benčina) koga će istraga zločina dovesti do Strahinje (Filip Đurić), čoveka za koga sumnja da je umešan u ubistva. […]

Published

on

Ovih dana, u Beogradu, snimaju se poslednje scene serije “Grupa”, koju ćemo gledati na jesen

Serija „Grupa“ nova je dramska serija RTS-a, koja prati tri uzbudljive priče. U fokusu prve linije priče je policajac Gaga (Igor Benčina) koga će istraga zločina dovesti do Strahinje (Filip Đurić), čoveka za koga sumnja da je umešan u ubistva. Kriminalac Strahinja koji pokušava da legalizuje svoje poslove ucenama i potkupljivanjem  stožer je druge linije priče, dok treća linija priča prati tinejdžera Vanju, koji će se sticajem teških okolnosti naći između policjajca i kriminalca. Pred Vanjom je težak izazov – kojoj strani će se prikloniti.

„Grupa“ nije klasična policijska serija o istrazi, nije slika srpskog društva i omladine, niti je čini samo ljubavni zaplet. Ova složena drama, realistična je priča o stvarnom životu, a porodične nedaće, svet gradskog podzemlja i sveprisustvo savremenih tehnololija, isprepleteni su i čvrsto povezani.  Serija „Grupa“ teži da proširi i produbi sliku o uslovima života i karakterima glavnih likova, što doprinosi boljem razumevanju tema, likova, zapleta, ali donosi i humor, uzbuđenje, vezivanje i proživljavanje za gledaoce. Porodica, škola  i širi društveni okviri mogu da načine kriminalca, ali isto tako da stvore i heroja. Ko pobeđuje na kraju ove borbe, gledaoci će saznati na jesen 2019. godine.

Scenaristi serije: Katarina Mitrović, Staša Bajac, Đorđe Milosavljević, Strahinja Madžarević, Gvozden Đurić, Vladimir Đurđević.

Reditelji serije: Uroš Tomić, Ivan Stefanović, Slobodanka Radun, Jelena Gavrilović, Nemanja Ćeranić, Miloš Radunović, Miša Terzić.

Uloge tumače: Igor Benčina, Vojin Ćetković, Dejan Lutkić, Jasna Đuričić, Filip Đurić, Milica Trifunović, Branka Katić, Bojan Žirović, Jelena Ćuruvija, Irfan Mensur, Jana Milosavljević, Matea Milosavljević, Dubravka Kovjanić, Marta Bjelica, Boris Isaković, Pavle Mensur, Denis Muruć, Ivana Zečević, Strahinja Blažić …

Continue Reading
Advertisement