Connect with us

TV

Nikolaj Coster-Waldau: Najkrvoločnija scena IGRE PRESTOLA je…

Nepune dve nedelje ostale su do povratka jedne od najvoljenijih serija svih vremena na naše male ekrane. Naravno, reč je o serijalu IGRA PRESTOLA koja će svoju titulu najbolje serije 2019. potvrditi 15. aprila. Da nisu samo gledaoci ti koji se raduju povratku Tronovaca pokazao nam je i jedan od glavnih glumaca poslednje sezone, naočiti […]

Published

on

Nepune dve nedelje ostale su do povratka jedne od najvoljenijih serija svih vremena na naše male ekrane. Naravno, reč je o serijalu IGRA PRESTOLA koja će svoju titulu najbolje serije 2019. potvrditi 15. aprila.

Da nisu samo gledaoci ti koji se raduju povratku Tronovaca pokazao nam je i jedan od glavnih glumaca poslednje sezone, naočiti Nikolaj Coster-Waldau, koji će nam još jednom dočarati lik najintrigantnijeg Lanistera – Džejmija.

„Snimanje ove poslednje sezone bilo je nalik čitanju dobre knjige. Sve vas vodi ka kraju. I kada stignete do tih poslednjih stranica, oduševljeni ste, i imate taj osećaj sreće u stomaku i duši, ali ste istovremeno i tužni. Znate da nema dalje“, poručuje Waldau ističući da je serija ostavila snažan pečat u svetskoj TV produkciji, naročito u pogledu nekih neočekivanih obrta u samoj radnji.

„Scena koju ću zauvek pamtiti i koja mi se snažno usekla u pamćenje jeste smrt princeze Širan, ćerke Stanisa Barateona. Kao što znamo, ona je živa spaljena kada je Stanisa Melisandre u petoj sezoni nagovorila da je žrtvuje ne bi li njegova vojska pobedila u osvajanjima. Ta scena je dokaz koliko je ljudima malo potrebno da izgube razum kada ih zaslepi tuđi ideali“, poručuje glumac, čijeg ćemo Džejmija, kako je to nedavno istakao, gledati tokom većeg dela poslednje sezone Igre Prestola.

https://www.youtube.com/watch?v=5rEWHmK2X0A

Foto HBO

Continue Reading
Advertisement