Connect with us

NE PROPUSTITE

Trgovci automobilima – od 17. aprila u 20:00 na Discovery kanalu!

Iskusnom dileru automobila Majku Brueru pridružuje se višestruko talentovani mehaničar Ant Ansted, u monumentalnoj motornoj misiji: pronalaze i restauriraju legendarne automobile koje zatim uz zaradu prodaju u svom salonu automobila u Los Anđelesu. U ovom serijalu, Majk ima izazovan posao da pronađe vozila s potencijalom za stvaranje novca. On ih zatim predaje Antu koji obavlja […]

Published

on

Iskusnom dileru automobila Majku Brueru pridružuje se višestruko talentovani mehaničar Ant Ansted, u monumentalnoj motornoj misiji: pronalaze i restauriraju legendarne automobile koje zatim uz zaradu prodaju u svom salonu automobila u Los Anđelesu.

U ovom serijalu, Majk ima izazovan posao da pronađe vozila s potencijalom za stvaranje novca. On ih zatim predaje Antu koji obavlja sve, od nanošenja boje na goli metal do zamene menjača, da bi im vratio njihovu nekadašnju slavu. Od sunčanih plaža južne Kalifornije do najhladnijih oblasti u državi Mejn, serija prati pretragu kroz SAD od jedne obale do druge za najboljim vozilima koja će kupiti, obnoviti, testirati i prodati uz pristojnu zaradu. Kakva će blaga ovi momci pronaći i prodati uz profit u svojim legendarnim avanturama?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement