Connect with us

NE PROPUSTITE

Plemenska obuka – nova živopisna TV avantura na Viasat Explore!

Viasat Explore u nedelju 14. aprila u 20.10 premijerno donosi dokumentarni serijal Plemenska obuka (Tribal Bootcamp).  Joel Dommet i njegov prijatelj, komičar Nish Kumar, putuju svetom od Meksika do Mongolije i posećuju šest različitih zajednica. Svaka od njih, uprkos brojnim razlikama, živi neverovatno aktivnim načinom života koji se temelji na prastarim oblicima vežbanja poput kickboksa, […]

Published

on

Viasat Explore u nedelju 14. aprila u 20.10 premijerno donosi dokumentarni serijal Plemenska obuka (Tribal Bootcamp). 

Joel Dommet i njegov prijatelj, komičar Nish Kumar, putuju svetom od Meksika do Mongolije i posećuju šest različitih zajednica. Svaka od njih, uprkos brojnim razlikama, živi neverovatno aktivnim načinom života koji se temelji na prastarim oblicima vežbanja poput kickboksa, planinskog trčanja ili 24-satnog čuvanja stoke.

Uz pomoć stručnjaka, Joel će videti može li držati korak s lokalnim stanovništvom, dok Nisha zanimaju samo njihove kulture i kuvanje. Naši prijatelji pridružiće se ratnicima plemena Masai u Africi, plemenu Tagbanwa na Filipinima, plemenu Xavante u brazilskoj prašumi, šaolinskim sveštenicima, plemenu poznatom po trčanju na duge staze u meksičkom kanjonu, ali i mongolijskim nomadima.

Kad se pustolovina približi kraju, Joel će se prihvatiti posebnog izazova da bi proverio jesu li se njegovo telo i um prilagodili tim načinima života, a mi ćemo saznati je li Joel u boljoj formi od ratnika plemena Masai.

Foto Viasat

Continue Reading
Advertisement