Connect with us

NE PROPUSTITE

Revanš Lige Evrope: AJNTRAHT – BENFIKA (18. aprila na RTS 1, 21.00)

Posle prve utakmice u Lisabonu u kojoj je Benfika bila bolja i pobedila Ajntrahta sa 4:2, u četvrtak će nemački klub na svom stadionu i pred svojim navijačima pokušati da nadoknadi minus iz prvog duela i stigne do polufinala lige Evrope. U prvoj utakmici blistao je mladi Portugalac Felisk , koji je postigao tri gola. […]

Published

on

Posle prve utakmice u Lisabonu u kojoj je Benfika bila bolja i pobedila Ajntrahta sa 4:2, u četvrtak će nemački klub na svom stadionu i pred svojim navijačima pokušati da nadoknadi minus iz prvog duela i stigne do polufinala lige Evrope.

U prvoj utakmici blistao je mladi Portugalac Felisk , koji je postigao tri gola. U revanšu će Jović, Kostić i Gačinović pokušati da dodju do pobede od dva gola razlike što nije nerealno s obzirom na odlične igre Ajntrahta ove sezone i u Bundes ligi i u Evropi.

U timu Benfike su Fejsa i Živković i videćemo hoće li dobiti šansu da zaigraju u prvoj postavi u revanš duelu , koji se igra u četvrtak 17.aprila. Direktan prenos utakmice Ajntraht – Benfika je na našem Prvom programu od 21 čas, a komentator je Aleksandar Stojanović.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement