Connect with us

SPORT

Remi u Amsterdamu, Barsa slavila u Mančesteru

U sredu su odigrana dva preostala meča četvrtfinala Lige šampiona. Ajaks i Juventus odigrali su nerešeno 1:1 čime svakako zadovoljniji mogu da budu Italijani, dok je Barselona autogolom Luka Šoa slavila protiv Mančester junajteda. Barselona je slavila na gostovanju Mančester junajtedu rezultatom 1:0. Barselona je povela protiv Mančester junajteda od 12. minuta. Sudija Đanluka Roki […]

Published

on

U sredu su odigrana dva preostala meča četvrtfinala Lige šampiona. Ajaks i Juventus odigrali su nerešeno 1:1 čime svakako zadovoljniji mogu da budu Italijani, dok je Barselona autogolom Luka Šoa slavila protiv Mančester junajteda.

Barselona je slavila na gostovanju Mančester junajtedu rezultatom 1:0.

Barselona je povela protiv Mančester junajteda od 12. minuta. Sudija Đanluka Roki je prvo pokazao da nema gola jer je njegov pomoćnik pokazao da je bio ofsajd, ali je nakon pregledavanja snimka odluka ipak promenjena. Gol je upisan kao autogol Luka Šoa, ali najzaslužniji za njega je Luis Suarez.

Imao je i Junajted svoje prilike u prvom poluvremenu, ali je svakako premijerligaš bio bolji u drugom delu meča. Ipak, nisu Crveni đavoli uspevali da nađu način da matiraju Ter Štegena.

Ajaks i Juventus remizirali su u Amstrerdamu, 1:1.

Juventus je protiv Ajaksa poveo pred sam kraj poluvremena golom Krsitijana Ronalda nakon što je većim delom prvog poluvremena Ajaks bio bolji rival i propustio nekoliko prilika. Nakon kontre Juventusa Ronaldo je glavom poslao loptu u mrežu sa 12 – 13 metara.

Domaći su bili bolji, igralu su svoj prepoznatiljiv fudbal i to im se isplatilo već u prvom minutu nastavka. David Neres je pronašao put kroz odbranu gostiju i fenomenalno šutirao za 1:1.

Neres je zatresao mrežu i u 51. minutu, ali taj drugi gol je poništen zbog ofsajda.

Revanš mečevi su na programu 16. aprila. Pobednik dvomeča Ajaks – Juventus sastaće se sa boljim iz duela Totenhem – Mančester siti, a par Mančester junajted – Barselona ukršta se sa parom Liverpul – Porto.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement