Connect with us

TV

Senke nad Balkanom 2 – još više drame, misterije, nasilja i seksa! (trejler)

Da li ste već pogledali trejler za drugu sezonu popularne serije Senke nad Balkanom. Najava ne samo da nam otkriva nove likove, već i naslućuje da će druga sezona biti još misterioznija. Glavni likovi Tane (Dragan Bjelogrlić) i Stanko (Andrija Kuzmanović) se ponovo nalaze u srcu misterije koja može promeniti sudbinu Evrope. Druga sezona donosi mešavinu akcije […]

Published

on

Da li ste već pogledali trejler za drugu sezonu popularne serije Senke nad Balkanom. Najava ne samo da nam otkriva nove likove, već i naslućuje da će druga sezona biti još misterioznija.

Glavni likovi Tane (Dragan Bjelogrlić) i Stanko (Andrija Kuzmanović) se ponovo nalaze u srcu misterije koja može promeniti sudbinu Evrope.

Druga sezona donosi mešavinu akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći nas od blatnjavih ulica Jatagan male, pa sve do blistavih bečkih koridora vlasti.

I ova sezona obiluje scenama nasilje i seksa, baš kao i prethodna.

I u drugoj sezoni, uloge tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko,Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodeljeni Nataši Ninković, Leoni Paraminski, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Igoru Đorđeviću…

Kreator i reditelj serije je Dragan Bjelogrlić, muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko, a emitovanje je planirano na jesen 2019. premijerno na kanalu NOVA S.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement