Connect with us

TV

Senke nad Balkanom 2: Serijsko ubistvo i smrt Aleksandra Karađorđevića!

Nova sezona serije Senke nad Balkanom biće uzbudljivija nego prva – obećavaju Marija Bergam, Andrija Kuzmanović, Petar Strugar i genijalni Dragan Bjelogrlić. „Na početku sezone moj lik Andrij Tanasijević je napustio policiju tako da u nastavku radi neke privatne poslove koji su na ivici zakona, ali sve što mu se dešava vraća ga u prošlost, […]

Published

on

Nova sezona serije Senke nad Balkanom biće uzbudljivija nego prva – obećavaju Marija Bergam, Andrija Kuzmanović, Petar Strugar i genijalni Dragan Bjelogrlić.

„Na početku sezone moj lik Andrij Tanasijević je napustio policiju tako da u nastavku radi neke privatne poslove koji su na ivici zakona, ali sve što mu se dešava vraća ga u prošlost, kao što se kaže ‘jednom policajac-uvek policajac’. Mimo svoje volje on s Pletikosićem i Zečevićem biva uvučen u veoma komplikovan slučaj kojim se bavi cela druga sezona koja je u odnosu na prvu više psihološko politički triler. Imamo serijskog ubicu, a paralelno sa tim i političku zaveru koja vodi ka ubistvu kralja Aleksandra Karađorđevića. Te dve stvari su povezane, videćete kako i iz kog razloga. Neizvesno će biti do samog kraja i verujem da će publika zajedno s našim policajcima da traga za ubicama“, rekao je Bjela dodatku „TV Novosti“.

Glumica Marija Bergam, koja u seriji igra Maju Davidović rekla je da je njena junakinja u drugoj sezoni „pod velom tajne“.

„Potpuno je luda, sumanuta, toliko ne pazi na sebe da ne znam kako do sada nije nastradala“.

Pletikosić u novoj sezoni nakon Tanetovog odlaska iz policije dobija novog partnera:

„Kada su Kaluđera pustili iz pritvora Tane je rešio da se povuče iz policije, tako da je Pletikosić dobio novog kolegu Božidara Zečevića (Marko Grabež). On će imati isti tretman kao ja u prvoj sezoni, a Tane će nam, zapravo, i dalje pokazivati tajne policijskog zanata iz tog vremena“, rekao je Andrija Kuzmanović i otkrio da će i u ovoj sezoni biti mnogo ubijenih likova.

„Hoće, ako ne i više, biće i intrigantnije i dramatičnije“.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement