Connect with us

TV

Vojna akademija – Stiže peta sezona! Snimanja od 14. maja!

Radio-televizija Srbije i Ministarstvo odbrane potpisali su ugovor o zajedničkoj realizaciji projekta i nastavku snimanja pete sezone popularne igrane serije Vojna akademija. Prva klapa snimanja novih deset epizoda zakazana je za 14. maj. „Ovo je serija koja je značajna za RTS, jer je smatramo kao deo našeg društveno-odgovornog posla i društveno-odgovornog ponašanja. Očekujem da će […]

Published

on

Radio-televizija Srbije i Ministarstvo odbrane potpisali su ugovor o zajedničkoj realizaciji projekta i nastavku snimanja pete sezone popularne igrane serije Vojna akademija.

Prva klapa snimanja novih deset epizoda zakazana je za 14. maj.

„Ovo je serija koja je značajna za RTS, jer je smatramo kao deo našeg društveno-odgovornog posla i društveno-odgovornog ponašanja. Očekujem da će i ovaj, peti nastavak serijala, biti gledan kao i oni svi prethodni, i da će imati najveću gledanost upravo kod publike od 13 do 20 i nešto godina, jer suštinski njima i jeste namenjena“, rekao je generalni direktor RTS-a Dragan Bujošević.

„Serijom se promovišu pozitivne vrednosti pre svega, a to su vernost otadžbini, to je hrabrost, čovečnost, drugarstvo, solidarnost. Mislim da će ovaj serijal biti uzbudljiviji čak od prethodna četiri, jer ćemo videti u njemu dramatizaciju izvršenja nekih specijalnih vojničkih zadataka. Ovaj serijal će biti „uvojničeniji“ od prethodnih, a to će biti samo dodatni kvalitet“, rekao je pukovnik Mihailo Zogović.

Ističući zadovoljstvo zbog uspešne saradnje na snimanju serije „Vojna akademija“, koja između Ministarstva odbrane, Radio-televizije Srbije i produkcijske kuće „Nira pro“ traje već osam godina, pukovnik Zogović se osvrnuo na temelje dobre saradnje, pre svega sa RTS-om, kako na informativnom i edukativnom, tako i na zabavnom planu.

Režija je i ovog puta poverena iskusnom Dejanu Zečeviću.

Emitovanje novih epizoda serije „Vojna akademija“ očekuje se na proleće iduće godine.

Foto Promo

Continue Reading

Advertisement