Naslovna TV Vojna akademija - Stiže peta sezona! Snimanja od 14. maja!

Vojna akademija – Stiže peta sezona! Snimanja od 14. maja!

Radio-televizija Srbije i Ministarstvo odbrane potpisali su ugovor o zajedničkoj realizaciji projekta i nastavku snimanja pete sezone popularne igrane serije Vojna akademija.

Prva klapa snimanja novih deset epizoda zakazana je za 14. maj.

“Ovo je serija koja je značajna za RTS, jer je smatramo kao deo našeg društveno-odgovornog posla i društveno-odgovornog ponašanja. Očekujem da će i ovaj, peti nastavak serijala, biti gledan kao i oni svi prethodni, i da će imati najveću gledanost upravo kod publike od 13 do 20 i nešto godina, jer suštinski njima i jeste namenjena”, rekao je generalni direktor RTS-a Dragan Bujošević.

“Serijom se promovišu pozitivne vrednosti pre svega, a to su vernost otadžbini, to je hrabrost, čovečnost, drugarstvo, solidarnost. Mislim da će ovaj serijal biti uzbudljiviji čak od prethodna četiri, jer ćemo videti u njemu dramatizaciju izvršenja nekih specijalnih vojničkih zadataka. Ovaj serijal će biti „uvojničeniji“ od prethodnih, a to će biti samo dodatni kvalitet”, rekao je pukovnik Mihailo Zogović.

Ističući zadovoljstvo zbog uspešne saradnje na snimanju serije “Vojna akademija”, koja između Ministarstva odbrane, Radio-televizije Srbije i produkcijske kuće “Nira pro” traje već osam godina, pukovnik Zogović se osvrnuo na temelje dobre saradnje, pre svega sa RTS-om, kako na informativnom i edukativnom, tako i na zabavnom planu.

Režija je i ovog puta poverena iskusnom Dejanu Zečeviću.

Emitovanje novih epizoda serije “Vojna akademija” očekuje se na proleće iduće godine.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

HIT serija ISPRIČAJ MI PRIČU od 31. maja na RTS 1 – nedeljom u 23.00!

Zanimljiva i neobična serija “Pričaj mi priču” (Tell Me A Story, 2018) stiže na Prvi program RTS-a. Ovaj uzbudljivi...

VIASAT HISTORY od 1. juna PONEDELJKOM U 20.05, vodi nas u novi ciklus MISTERIJA U MUZEJU!

Spremite se za novu 12. sezonu serijala "Misterije u muzeju" u koje nas od 1. juna premijerno vodi kanal Viasat History, ponedeljkom...

Kako da postanete producent – NAJVAŽNIJI ČOVEK SVAKOG UMETNIČKOG PROJEKTA

Želite da napravite karijeru u umetnosti, ali da ne budete samo jedna od karika na tom putu, nego da budete svestrani i...

Besa 5. epizoda – utorak, 26. maj (Prva, 21.50): Uroš dobija NOVI ZADATAK!

Dejvid Bej stiže u Beograd u hotel u kome će sačekati svoj let za London. Pročitaj još Otkrivamo SVE...

IGRA SUDBINE 82. epizoda – utorak, 26. maj (Prva, 21.00): Ada odlučuje da raskrinka IVANA! Da li je ON ubio LUKINU majku?

Pošto čuje od Luke da je Ivan ubio njegovu majku i da je to razlog mržnje prema ocu, Ada odlučuje da otvori...