Connect with us

TV

Mario Kasas: Pokazao svoj ponos i „usijao“ internet

Skinuo se do gole kože, pokazao svoj ponos i „usijao“ internet. Dobro ste pročitali. Juče su u Španiji „pale“ sve društvene mreže, baš kao što su i pripadnice lepšeg pola širom planete u nesvest, nakon što su na internet dospele fotografije glumca Marija Kasasa iz nove erotske triler serije „Instinkt“, na kojima je kao od […]

Published

on

Skinuo se do gole kože, pokazao svoj ponos i „usijao“ internet. Dobro ste pročitali. Juče su u Španiji „pale“ sve društvene mreže, baš kao što su i pripadnice lepšeg pola širom planete u nesvest, nakon što su na internet dospele fotografije glumca Marija Kasasa iz nove erotske triler serije „Instinkt“, na kojima je kao od majke rođen.

Mario Kasas… Kao od majke rođen.

Ovog puta junak filmova „Tri metra iznad neba“ i „Želim te“ nije pokazao samo isklesani torzo i guzu, kao što je to dosad činio na velikom i malom ekranu, već i svoju muškost. Ako je suditi prema komentarima žena, pa i pokojeg muškarca koji su odgledali seriju, Mario Casas ima i čime da se podiči i postidi Džejmija Dornana, neprikosnovenog zavodnika Kristijana Greja iz „50 nijansi sive“.

Mario Kasas u seriji Instinkt Foto Promo

Svih osam epizoda prve sezone erotskog trilera “Instinkt” od juče su dostupne na internet platformi Movistarplus u Španiji, dok će u ostatku sveta gledaoci ovu seriju moći da potraže na Amazonu.

Serija Instinkt inspirisana je romanom 50 nijansi sive Foto Promo

“Dopustite da vas ponesu najskriveniji instinkti, probudite zver u sebi i prepustite se grešnim mislima”, poručuje krilatica dugo najavljivane i najiščekivanije ovogodišnje španske serije. Da bi izazvao opštu histeriju među ženama bilo je dovoljno da srcelomac sa Pirinejskog poluostrva otkrije kako će malim ekranom šetati kao od majke rođen, pa da padnu u trans. Još kada su stigle prve promotivne fotografije i trejleri za seriju, njihovoj sreći nije bilo kraja. Golim „isklesanim“ torzoom, u crnim pantalonama s otkopčanim šlicem i maskom na licu, španski glumac je na jednoj od fotografija razbuktao maštu fanovima. A već na drugoj, još provokativnijoj, na kojoj se bezobrazno drži za međunožje, jasno im je stavio do znanja kako se sprema da ide dalje od skidanja košulje. Junak nadaleko čuvenih romantičnih filmova „Tri metra iznad neba“, „Želim te“ i „Palme u snegu“, koji su punili bioskopske sale i u Srbiji, rešio je da se ovog puta načisto ogoli pred kamerama, poručivši da će njegov junak Marko Mur biti erotičniji od čuvenog Кristijana Greja. Ali samo za starije od 18 godina. Mlađe obožavateljke moraće da sačekaju punoletstvo da bi zvezdu serije „Barka“ videle u novoj TV ulozi.

Serija je nabijena erotikom od prve do poslednje epizode Foto Promo

Upravo je erotski roman „50 nijansi sive“ inspirisao Teresu Fernandes Valdes („Hotel Grand“ i „Velvet“) da napiše originalnu priču o španskom seksi biznismenu Muru, koju su ekranizovali reditelji Кarlos Sedes i Roher Gual (režirali su po Teresinom tekstu i hit seriju za Netfliks „Telefonistkinje“).

Strast pod maskama Foto Promo

Marko ima sve što jedan muškarac poželeti može. Lep je, uspešan, žene luduju za njim, ima dobar posao, skup auto, stan… Sve, osim dara za ljubav. Zbog traume koju je doživeo kao dečak, ne uspeva da ostvari emotivnu vezu. Seksualne, pomalo razvratne, apetite zadovoljava u promiskuitetnom klubu, u kojem niko nikoga ne poznaje i ljubav se vodi pod balskim maskama.

Mario Kasas kao promiskuitetni biznismen Marko Foto Promo

– Marko je usamljenik koji nikome ne dozvoljava pristup intimnim hodnicima svoje duše, osim psihoterapeutkinji Sari, od koje je emocionalno zavisan. Spisak njegovih demona je predugačak. Sa njima pokušava da se bori kroz sport i odlazeći u erotski klub, gde daje slobodu seksualnim snovima. Jedino tamo uspeva da kontroliše strahove. Ukoliko erotiku ostavimo po strani, zbog koje će mnogi poželeti da pogledaju seriju, „Instinkt“ ima za cilj da pošalje snažnu poruku o intimnosti, seksu, poverenju i ljubavi. Otuđili smo se jedni od drugih. Današnje vreme nam ubija empatiju, želju za bliskošću. Ljubav je postala strana reč, zamenili smo je „smajlijima“. A mi smo se usudili da o tome snimimo seriju. Erotika nam je mamac da vas navučemo da pogledate u šta smo se to pretvorili. I da pokušamo da vas spasemo, dok još nije kasno – poručuje Mario.

U seriji igra i Kasasov mlađi brat Oskar Foto Promo

U seriji “Instinkt” jednu od vodećih uloga, lik Markovog brata Hosea Mura, igra Kasasov mlađi brat Oskar. Ovaj 20-godišnjak krupnim koracima kazi putem svog starijeg brata, koji za svog naslednika kaže da će biti veći šmeker od njega.

Advertisement