Connect with us

FILM

BRIGHTBURN – od 23. maja U BIOSKOPIMA!

Nakon teške borbe sa neplodnošću, Torin san o majčinstvu ostvaruje se dolaskom tajanstvenog dečaka. Čini se da je Brendon sve ono što su Tori i njen suprug Kajl oduvek želeli – pametan, talentovan i znatiželjan da otkriva svet. Ali, kako se Brendon bliži pubertetu u njemu se budi moćna tama, a Tori počinju da obuzimaju […]

Published

on

Nakon teške borbe sa neplodnošću, Torin san o majčinstvu ostvaruje se dolaskom tajanstvenog dečaka. Čini se da je Brendon sve ono što su Tori i njen suprug Kajl oduvek želeli – pametan, talentovan i znatiželjan da otkriva svet. Ali, kako se Brendon bliži pubertetu u njemu se budi moćna tama, a Tori počinju da obuzimaju strašne sumnje o svom sinu.

Jednom kada Brandon počne da reaguje na uticaj mračnih sila, njegovi najbliži će se naći u velikoj opasnosti. Čudotvorno dete se pretvara u zlobnog grabljivca koji nezaustavljivo hara Kanzasom.

U filmu Brajtbern filmski vizionar reditelj Čuvara galaksije i Belko eksperiment predstavljaju zapanjujući i radikalni novi žanr: superherojski horor…

Šta bi se dogodilo kada bi nadareno dete sa druge planete sletelo na Zemlju, ali umesto da postane junak čovečanstva, ono postaje nešto daleko zlobnije?

Originalni naslov:Brightburn
Početak prikazivanja filma:23.05.2019
Dužina trajanja filma:90 min
Država/Godina:USA/2019
Žanr:drama, horor, naučna-fantastika
Glumci:Elizabeth Banks, David Denman, Matt Jones
Režiser:David Yarovesky

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement