Connect with us

FILM

Nikola Kojo kao bajker Peter u filmu JAHAČI!

Snimanje filma „Jahači“, debitantskog ostvarenja reditelja Dominika Menceja, a prema scenariju Borisa Grgurovića počelo je pre dva dana u Hrvatskoj, saopštili su iz Filmskog centra Srbije. Reč je o koprodukciji Slovenije, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. U pitanju je road-movie, priča o dvojici seoskih mladića koji, inspirisani filmom „Goli u sedlu“, prepravljaju svoje „tomose“ […]

Published

on

Snimanje filma „Jahači“, debitantskog ostvarenja reditelja Dominika Menceja, a prema scenariju Borisa Grgurovića počelo je pre dva dana u Hrvatskoj, saopštili su iz Filmskog centra Srbije.

Reč je o koprodukciji Slovenije, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. U pitanju je road-movie, priča o dvojici seoskih mladića koji, inspirisani filmom „Goli u sedlu“, prepravljaju svoje „tomose“ i kreću na put. Anton u nadi da će zadiviti devojku u koju je zaljubljen, a Toma u potrazi za odgovorima na svoje religijske vizije.

Glavne uloge u filmu tumače mlade glumačke zvezde iz Slovenije – Timon Šturbej, koji se proslavio prošlogodišnjim filmom „Posledice“, Petja Labovič, kao i naš proslavljeni glumac Nikola Kojo, kome je poverena uloga bajkera Petera, koji predstavlja neku vrstu mentorske, očinske figure.

Foto Tanjug


Continue Reading
Advertisement