Connect with us

TV

IGRA PRESTOLA – svetski TV kritičari BESNI zbog finala!

Serija „Igra prestola“ se nakon deset godina privela kraju, a kritičari širom sveta dali su svoj sud o završnici megapopularnog serijala. Izgleda da je malo ko među njima oduševljen poslednjom epizodom čuvene Igre Prestola, pa su komentari mahom negativni. – Poslednja epizoda bila je, nažalost, veoma mlaka. Da li će fanovi biti zadovoljni ovakvim krajem? […]

Published

on

Serija „Igra prestola“ se nakon deset godina privela kraju, a kritičari širom sveta dali su svoj sud o završnici megapopularnog serijala.

Izgleda da je malo ko među njima oduševljen poslednjom epizodom čuvene Igre Prestola, pa su komentari mahom negativni.

– Poslednja epizoda bila je, nažalost, veoma mlaka. Da li će fanovi biti zadovoljni ovakvim krajem? Pitajte nas ponovo za deset godina – stoji u kritici na sajtu „Rotten Tomatoes“, dok novinar „The Atlantic“-a navodi sledeće:

– Čudno, bez logike, bez emocija. Drama pretvorena u sitkom!

Kritičar „Newsday“-a naveo je da je završnica „ipak razočaranje“, a onaj iz „IGN“-a istakao je da finale „nije katastrofalno, ali nije ni onakvo kakvo se svi očekivali“.

Kritičari uglednih sajtova „Variety“, „Rolling Stoun“, „Vulture“ i „IndiWire“ finale „Game of Thrones“ su nazvali antiklimaktičnim, nerazrađenim i nejasnim. Fanovi serije dele mišljenje sa televizijskim profesionalcima jer šesta i poslednja epizoda, osme sezone, nije dala odgovore na goruća pitanja o konekciji Brena Starka i Kralja noći, ishitrenu odluku Deneris Targerijen da spali nedužne ljude u Kraljevoj luci i koja je zapravo bila uloga Džona Snoua tokom čitavog trajanja serije.

Na Tviteru reakcije su bile mnogo oštrije nego one koje su kritičari uputili, pa su korisnici pisali da su gledaoci ispali klovnovi, da su zaslužili mnogo bolje finale i da im ništa nije jasno šta se desilo.

Foto Promo



Continue Reading
Advertisement