Connect with us

TV

Drage tatice – nova serija na TV PRVA!

Posle „Istina i laži” TV Prva snima još jednu seriju po uzoru na popularnu argentinsku telenovelu. Ekipa domaćih scenarista prilagodiće otkupljeni scenario srpskom mentalitetu i ovdašnjim društvenim prilikama. Verni gledaoci „Istina i laži” (radnim danima od 21.00 na TV Prva) za mesec dana (21. juna) oprostiće se od Marine, Nikole, Pavla, Tatjane, Joce, Radeta i […]

Published

on

Posle „Istina i laži” TV Prva snima još jednu seriju po uzoru na popularnu argentinsku telenovelu. Ekipa domaćih scenarista prilagodiće otkupljeni scenario srpskom mentalitetu i ovdašnjim društvenim prilikama.

Verni gledaoci „Istina i laži” (radnim danima od 21.00 na TV Prva) za mesec dana (21. juna) oprostiće se od Marine, Nikole, Pavla, Tatjane, Joce, Radeta i ostalih omiljenih likova iz domaće hit sapunice. Posle skoro tri godine i 332 epizode poželeće im zbogom, ali njihovo mesto na našim malim ekranima neće dugo ostati upražnjeno.

Čim prođe leto, Prva će nam na jesen poslužiti novu TV poslasticu – srpski rimejk popularne argentinske komične telenovele Sres. Papis „Drage tatice“ iz 2014. godine. Baš kao što je to bio slučaj sa „Istinama i lažima”, koje su, takođe, urađene po veoma gledanoj latinoameričkoj sapunici Graduados, ekipa domaćih scenarista prilagodiće otkupljeni scenario srpskom mentalitetu i ovdašnjim društvenim prilikama. A sve sa ciljem da ih ponovo omađija i veže za ekran tokom više od 180 epizoda.

Urađena po autorskom tekstu Marsela i Selisije Guerti, Pabla Junoviča i Pamele Rementeriji, telenovela u prvi plan stavlja četvoricu modernih očeva i najboljih prijatelja, ali kroz prizmu roditeljstva. Ovu složnu i veselu mušku družinu povezala su upravo njihova deca, koju svakodnevno čekaju ispred vrtića. Razmena iskustava o roditeljstvu i o tome kako biti bolji otac, učiniće da četvorica muškaraca pronađu zajednički jezik, podržavaju jedni druge i postanu nerazdvojni.

– Prva TV sprema ambiciozne planove za predstojeću sezonu, među kojima su i nove serije – kaže za „TV novosti” pi-ar menadžerka tog kanala Slađana Paunović. – Poznati smo po kvalitetnom i izuzetno gledanom igranom programu, a od jeseni ovaj segment biće obogaćen, ne samo licencnim nego i originalnim domaćim serijama, na veliku radost naših gledalaca.

Posle velikog uspeha koji je ostvarila u rodnoj Argentini, sa prosečnom gledanošću od čak 32 odsto, serija „Drage tatice” doživela je meksički, čileanski i peruanski rimejk. I svuda je publika odlično prihvatila. To je ohrabrilo producente iz drugih zemalja, pa je nedavno produkcijska kuća Telefe, koja stoji iza ovog projekta, obelodanila da će „Tatice” dobiti još 13 verzija! Osim Srbije, pravo na snimanje otkupile su Republika Češka, Slovenija, Rumunija, Bugarska, Nemačka, Ukrajina, Mađarska i nekoliko država Bliskog istoka.

PRIČA ZA CELU PORODICU

TELENOVELA „Drage tatice” urađena je tako da može da je prati cela porodica, pa su je zato podržali stručnjaci iz oblasti psihologije i udruženje samohranih očeva u Argentini. Osim dobre zabave koju pruža iz epizodu u epizodu, serija ima i edukativni karakter. Opominje roditelje da decu ne nazivaju pogrdnim imenima, podseća na pravo mališana i adolescenata na identitet i privatnost. Ukazuje i na odgovornost odraslih u smislu ponašanja, budući da se deca često ugledaju na roditelje, i apeluje da se njihovim problemima pristupa ozbiljno, baš kao i problemima zrelih ljudi.

Foto Promo

Izvor Novosti

Continue Reading
Advertisement