Naslovna TV PRAVI DETEKTIV - Čime će nas iznenaditi četvrta sezona? MOŽDA!

PRAVI DETEKTIV – Čime će nas iznenaditi četvrta sezona? MOŽDA!

Treća sezona serije Pravi detektiv izazvala je pozitivne kritike i reakcije. Nakon druge sezone, koju su mnogi proglasili fijaskom i uočili pad kvaliteta serije koja je prvim ciklusom oduševila publiku, Nic Pizzolatto uspeo je svoje delo izvući iz slepe ulice.

Pizzolatto je poručio da ima uzbudljive planove za nastavak True Detectivea. Otkrio je i razvoj ideje i koncepta četvrte sezone. Prvo je, kaže Pizzolatto, imao jednu ideju, viziju sezone u kojoj bi predstavio nešto što do sada nikad nije video na televiziji. Na umu je imao svojevrsnu ‘revoluciju’, ali nije pojasnio o čemu je tačno bilo reč.

Ipak, kasnije je došlo do promene – Pizzolatto kaže da je ‘razgovarao s jednim glumcem‘ o nastavku serije, te da mu se čini da bi četvrta sezona, koncipirana na način poznat samo njemu i ‘jednom glumcu’, mogla biti ‘najuzbudljivija’ stvar koja može zadesiti seriju.

Naravno, ukoliko do realizacije ideje uopšte i dođe. Naime, HBO još nije službenim putem produžio život seriji. Stoga se Pizzolattove reči mogu shvatiti i kao ‘teaseri’, kojima bi trebao i mogao privući dodatni interes kompanije. Nakon uspeha treće sezone, čini nam se da True Detective zaslužuje još barem jedan nastavak.

A ako tvorac odlične treće sezone kaže da u glavi ima uzbudljive planove i vizije za dalje, verovaćemo mu na reč i pratiti razvoj situacije.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Gordan Kičić posle filma REALNA PRIČA predstavlja i seriju MAMA I TATA SE IGRAJU RATA! Premijera OVE JESENI na RTS!

Piše Dijana Maksimović Onima kojima se dopalo ostvarenje Gordana Kičića "Realna priča", obradovaće vest da će od jeseni gledati i...

Vuk Kostić – KORIDOR 92 je film o OBILIĆIMA 20. veka!

Glumac Vuk Kostić, uz nezaobilaznog Miloša Bikovića poslednjih godina obeležio je domaći TV program. Uz glavnu rolu inspektora Aleksandra Jakovljevića u hit...

IGRA SUDBINE 106. epizoda: Matija skida rukavice – ALEKSA MORA DA UMRE! Vreme je ZA PRLJAVU IGRU!

Još samo jedan dan deli nas od nastavka uzbudljivih dešavanja u seriji IGRA SUDBINE čiju 106. epizodu gledamo 7. jula na TV...

Drugo ime ljubavi 44. i 45. epizoda – utorak, 7. jul: Ko stoji iza sumnjivih smrti Karlovih žena?

Tamara nailazi na neočekivanu pomoć Irene, koja joj obećava da neće objaviti priču o sumnjivim smrtima Karlovih bivših žena.

Pala prva klapa serije BELEŽNICA! Stiže DOSIJE IKS na srpski način…

U koprodukciji Radio-televizije Srbije i Telekoma Srbije, izvršna produkcija “Košutnjak film” 6. jula je započela snimanje nove igrane televizijske serije “Beležnica”, čija...