Connect with us

TV

PRAVI DETEKTIV – Čime će nas iznenaditi četvrta sezona? MOŽDA!

Treća sezona serije Pravi detektiv izazvala je pozitivne kritike i reakcije. Nakon druge sezone, koju su mnogi proglasili fijaskom i uočili pad kvaliteta serije koja je prvim ciklusom oduševila publiku, Nic Pizzolatto uspeo je svoje delo izvući iz slepe ulice. Pizzolatto je poručio da ima uzbudljive planove za nastavak True Detectivea. Otkrio je i razvoj ideje […]

Published

on

Treća sezona serije Pravi detektiv izazvala je pozitivne kritike i reakcije. Nakon druge sezone, koju su mnogi proglasili fijaskom i uočili pad kvaliteta serije koja je prvim ciklusom oduševila publiku, Nic Pizzolatto uspeo je svoje delo izvući iz slepe ulice.

Pizzolatto je poručio da ima uzbudljive planove za nastavak True Detectivea. Otkrio je i razvoj ideje i koncepta četvrte sezone. Prvo je, kaže Pizzolatto, imao jednu ideju, viziju sezone u kojoj bi predstavio nešto što do sada nikad nije video na televiziji. Na umu je imao svojevrsnu ‘revoluciju’, ali nije pojasnio o čemu je tačno bilo reč.

Ipak, kasnije je došlo do promene – Pizzolatto kaže da je ‘razgovarao s jednim glumcem‘ o nastavku serije, te da mu se čini da bi četvrta sezona, koncipirana na način poznat samo njemu i ‘jednom glumcu’, mogla biti ‘najuzbudljivija’ stvar koja može zadesiti seriju.

Naravno, ukoliko do realizacije ideje uopšte i dođe. Naime, HBO još nije službenim putem produžio život seriji. Stoga se Pizzolattove reči mogu shvatiti i kao ‘teaseri’, kojima bi trebao i mogao privući dodatni interes kompanije. Nakon uspeha treće sezone, čini nam se da True Detective zaslužuje još barem jedan nastavak.

A ako tvorac odlične treće sezone kaže da u glavi ima uzbudljive planove i vizije za dalje, verovaćemo mu na reč i pratiti razvoj situacije.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement