Fear The Walking Dead – Peta sezona razotkriva sudbinu Rika Grajmsa!

Premijera pete sezone serije Fear The Walking Dead očekuje nas za nekoliko dana. Uzbuđenje svih koji su seriju pratili prethodnih godina raste, budući da je ovaj ciklus najavljen kao koncentrat eksplozivnih i neočekivanih dešavanja.

Kao što znamo, u tome će prednjačiti čuveni krosoveri iz originalne serije The Walking Dead. Tako je prelazak prvog od bivših junaka Okružen mrtvima već otkriven. Reč je o Dvajtu (Austin Amelio), ali šouranerski duo otkriva nam da to nije sve. Kako saznajemo, sasvim je moguće da će nam Fear otkriti konačnu sudbinu Rika Grajmsa kog je u matičnoj seriji tokom decenije sjajno dočarao Endrju Linkoln.

“Sasvim je moguće da ćemo u prvim epizodama pete sezone otkriti na koji način je jedan avion povezan sa helikopterom koji je tako misteriozn odveo, odnosno spasao Rika sigurne smrti”, poručili su Ian Goldberg i Andrew Chambliss, ističući da je to tek prvo od brojnih iznenađenja koja nas očekuju.

Ono što njih dvojicu naročito raduje jeste to što će junaci pete sezone Straha nastojati da žive u skladu sa filozofijom Medison Klark (Kim Dikens), te ćemo ih u novim epizodama videti kako nastoje da izgrade neki bolji svet za sve.

A koja je to nova opasnost koja predstoji junacima Fear The Walking Dead koji nam se sa petom sezonom vraćaju 3. juna samo na AMC

Foto Promo