Naslovna TV Fear The Walking Dead - Peta sezona razotkriva sudbinu Rika Grajmsa!

Fear The Walking Dead – Peta sezona razotkriva sudbinu Rika Grajmsa!

Premijera pete sezone serije Fear The Walking Dead očekuje nas za nekoliko dana. Uzbuđenje svih koji su seriju pratili prethodnih godina raste, budući da je ovaj ciklus najavljen kao koncentrat eksplozivnih i neočekivanih dešavanja.

Kao što znamo, u tome će prednjačiti čuveni krosoveri iz originalne serije The Walking Dead. Tako je prelazak prvog od bivših junaka Okružen mrtvima već otkriven. Reč je o Dvajtu (Austin Amelio), ali šouranerski duo otkriva nam da to nije sve. Kako saznajemo, sasvim je moguće da će nam Fear otkriti konačnu sudbinu Rika Grajmsa kog je u matičnoj seriji tokom decenije sjajno dočarao Endrju Linkoln.

“Sasvim je moguće da ćemo u prvim epizodama pete sezone otkriti na koji način je jedan avion povezan sa helikopterom koji je tako misteriozn odveo, odnosno spasao Rika sigurne smrti”, poručili su Ian Goldberg i Andrew Chambliss, ističući da je to tek prvo od brojnih iznenađenja koja nas očekuju.

Ono što njih dvojicu naročito raduje jeste to što će junaci pete sezone Straha nastojati da žive u skladu sa filozofijom Medison Klark (Kim Dikens), te ćemo ih u novim epizodama videti kako nastoje da izgrade neki bolji svet za sve.

A koja je to nova opasnost koja predstoji junacima Fear The Walking Dead koji nam se sa petom sezonom vraćaju 3. juna samo na AMC

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...