Spasi me – Najbolja dramska serija 2019. stigla je na Pickbox!

Britanska dramska krimi serija ’Spasi me’ (Save Me), dobitnica je nagrade Kraljevskog televizijskog društva za najbolju dramsku seriju 2019. godine. Njen autor, scenarista, režiser i glavni glumac, Leni Džejms (Line of Duty, The Walking Dead, Fear the Walking Dead) dobitnik je nagrade za najboljeg dramskog pisca.

Za uspešnu seriju, Džejms je okupio već poznati produkcijski tim s kojim je radio na krimi seriji ’Na dužnosti’ (Line of Duty). Zbog izuzetno velikog uspeha, ’Spasi me’ uskoro dobija i drugu sezonu koja se upravo snima.

Šest napetih epizoda prve sezone pogledajte već sada na Pickbox NOW.

O ČEMU SE RADI?

U seriji pratimo Lenija Džejmsa koji tumači ulogu Nelsona „Nelija“ Roua. Neli voli piće i žene, ali je dobra srca – pomaže komšijama, za svakoga ima osmeh na licu. Ipak, jutra počinje viskijem i ćudljive je naravi. Nelijev život se preokrene kad njegova kći Džodi, koju skoro nikad nije video, misteriozno nestane. Istraga počinje, a on postaje jedan od osumnjičenih za njenu otmicu. Zbog toga odluči da sam pođe u potragu za svojom nestalom kćeri i ne preza ni pred čim kako bi otkrio istinu. Usput će otkriti više o sebi i onima oko sebe nego što je to ikada očekivao.

U ostalim ulogama su Suren Džons kao Džodina majka Kler, Stiven Grejem kao Nelijev najbolji drug Melon, stručnjak za kompjutere i osuđivani seksualni prestupnik, i Džejson Fleming kao Tem, travestit i šanker u striptiz klubu.  

INTELIGENTNI TRILER

‘Spasi me’ je serija nabijena misterijom, konfliktima, humorom, bolom i nasiljem, a sve to se spaja u vrlo inteligentan triler. Priča se vrti oko središnje misterije, ali ima više slojeva, a svaki dodaje još intrige. Džejms je odličan u ulozi kompleksnog Nelija, a kritika hvali i genijalnu glumicu Suren Džons kao Džodinu majku i Nelijevu bivšu ženu. Njih dvoje nemaju ništa zajedničko i žive potpuno drugačije živote – što priču čini još zanimljivijom.

Stephen Graham as Fabio “Melon” Melanzana , Photographer: Justin Downing

Originalna, misteriozna i napeta, nova serija ‘Spasi me’, s Lenijem Džejmsom u glavnoj ulozi, prava je krimi poslastica. Svih 6 epizoda gledajte na Pickboxu NOW!

Foto Promo