Naslovna TV Povratak Pikarda - stigao prvi trejler!

Povratak Pikarda – stigao prvi trejler!

Picard se vraća! I to u seriji koja je u potpunosti posvećena njegovoj životnoj priči. Kada je Patrick Stewart najavio svoj povratak franšizi koja ga je vinula među zvezde (doslovno), iznenadio je mnoge. I koliko god nam to zvučalo neverovatno, danas smo na korak od nove serije iz Star Trek palete.

Serija stiže 18 godina nakon poslednjih Picardovih avantura. Star Trek – Picard bit će nešto “mirnije” putovanje. Naime, za razliku od Discoveryja, producenti kažu da će Picard biti više misaona serija, a na šta su tačno mislili procenite i sami.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...