Connect with us

NE PROPUSTITE

Drugi svetski rat: bitke za Evropu – od 5. juna u 21.00 na Viasat History!

Ova uzbudljiva serija od osam epizoda vodi vas u samo srce najznačajnijig događaja u istoriji ratovanja – prikazuje iskrcavanje na dan D, neuspešnu pilotsku operaciju na Arnhem, na nemački protivnapad u bici na Bulg, kao i juriš na jedan od poslednjih mostova na reci Rajni. Serija „Drugi svetski rat – bitke za Evropu“ obuhvata povesti […]

Published

on

Ova uzbudljiva serija od osam epizoda vodi vas u samo srce najznačajnijig događaja u istoriji ratovanja – prikazuje iskrcavanje na dan D, neuspešnu pilotsku operaciju na Arnhem, na nemački protivnapad u bici na Bulg, kao i juriš na jedan od poslednjih mostova na reci Rajni.

Serija „Drugi svetski rat – bitke za Evropu“ obuhvata povesti i svedočenja ratnih veterana, muškaraca koji su se borili u prvim borbenim redovima, neki od njih čak i više puta. Svaka epizoda verodostojno oslikava borbe za život i smrt, sa ciljem poražavanja nacističke Nemačke na zapadu.

Ova serija detaljno i verodostojno oslikava realnost ratovanja, ali i to kako vreme, priroda terena ili neka iznenadna akcija neprijatelja mogu u trenutku da promene ishod bitke.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement