Naslovna NE PROPUSTITE Drugi svetski rat: bitke za Evropu - od 5. juna u 21.00...

Drugi svetski rat: bitke za Evropu – od 5. juna u 21.00 na Viasat History!

Ova uzbudljiva serija od osam epizoda vodi vas u samo srce najznačajnijig događaja u istoriji ratovanja – prikazuje iskrcavanje na dan D, neuspešnu pilotsku operaciju na Arnhem, na nemački protivnapad u bici na Bulg, kao i juriš na jedan od poslednjih mostova na reci Rajni.

Serija “Drugi svetski rat – bitke za Evropu” obuhvata povesti i svedočenja ratnih veterana, muškaraca koji su se borili u prvim borbenim redovima, neki od njih čak i više puta. Svaka epizoda verodostojno oslikava borbe za život i smrt, sa ciljem poražavanja nacističke Nemačke na zapadu.

Ova serija detaljno i verodostojno oslikava realnost ratovanja, ali i to kako vreme, priroda terena ili neka iznenadna akcija neprijatelja mogu u trenutku da promene ishod bitke.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...