Naslovna NE PROPUSTITE Godine i godine - od 2. jula na HBO!

Godine i godine – od 2. jula na HBO!

Šestodelna serija “Godine i godine” koju od 2. jula gledamo sredom u 21.30 na HBO, prati Lajonsove. Porodicu iz Mančestera koja živi veoma dinamično.

Danijel se venčava sa Ralfom. Stiven i Selest su zabrinuti za decu. Rouzi juri novog dečka. Idit nije dolazila kući godinama. A svima njima predsedava baka, moćna Mjurijel. Ali, kada se njihovi životi isprepliću jedne sudbonosne noći 2019. godine, priča se ubrzava i nastavlja da prati živote i ljubavi Lajonsovih tokom narednih 15 godina.

Kakav je to svet! Sve čega se plašimo i sve čemu se nadamo dešava se u okviru ove bliske porodice. Društvo postaje usijanije, brže i luđe, dok previranja u politici, tehnologija i daleki ratovi utiču na svakodnevni život Lajonsovih. U ovom novom svetu, Lajonsovi moraju da se bore sa svakodnevnim strahovima i očekivanjima, znajući da jedna obična porodica ne može da promeni svet. Ili može?

„Godine i godine“ je serija o porodici. Pokazuje kako preživljavamo, u pozadini sveta politike u kojem više nije moguće razdvojiti dobro od lošeg. Ton je žestok, duhovit, srceparajući i na kraju pokazuje odlučnost jedne porodice da preživi budućnost.

U seriji glume Rori Kinir, Rasel Tovi, Džesika Hajns, Rut Medli, T’Nia Miler i En Rid, kao i Ema Tompson u ulozi poznate ličnosti koja postaje političarka čija kontroverzna mišljenja su podelila naciju.  

Seriju donosi RED Production Company u koprodukciji sa HBO, BBC One i CANAL+. Autor, scenarista i izvršni producent je Rasel T Dejvis, izvršne producentkinje za RED Production Company su Nikola Šindler i Mikajla Feredej, uz Lusi Ričer za BBC. Karen Luis je producentkinja serije, a režiju potpisuje Sajmon Selan Džouns, koji je istovremeno i izvršni producent.

Foto HBO

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...