Connect with us

FILM

Pokrenuta peticija da Robert Patinson ipak ne bude novi BETMEN!

Fanovi čuvenog junaka iz Gotama, šišmiš-čoveka Betmena izbor Roberta Patinsona nazvali su „najgorom greškom u istoriji filma“. Nedugo nakon što je objavljeno da se Ben Aflek penzionisao kao Betmen, studio „Warner Bros“ je najavio novu priču o „mladom Brusu Vejnu“. Tu na scenu stupa zvezda „Sumrak sage“ glumac Robert Patinson, koji je najavljen kao glavni […]

Published

on

Fanovi čuvenog junaka iz Gotama, šišmiš-čoveka Betmena izbor Roberta Patinsona nazvali su „najgorom greškom u istoriji filma“.

Nedugo nakon što je objavljeno da se Ben Aflek penzionisao kao Betmen, studio „Warner Bros“ je najavio novu priču o „mladom Brusu Vejnu“.

Tu na scenu stupa zvezda „Sumrak sage“ glumac Robert Patinson, koji je najavljen kao glavni kandidat, nakon čega je nastao haos na društvenim mrežama.

Pokrenute su peticije da „Warner Bros razmisli o svojim postupcima“, u kojima je objašnjeno da će „DC uništiti reputaciju kao onda s Džordžom Klunijem i bradavicama na kostimu Betmena“.

Brojni negoduju na društvenim mrežama nazivajući Patinsona pogrdnim imenima, ali ima i dalje onih vernih, saga fanova, koji ga brane – „šta, smeta vam što nije pravi šišmiš“.

Kako se vama dopada odabir Roberta Patinsona za novog Betmena?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement