Naslovna TV Kit Harington na rehabilitaciji! Džon Snežni mu presudio!

Kit Harington na rehabilitaciji! Džon Snežni mu presudio!

Zvezda serije Igra Prestola, glumac Kit Harington koji nam je tako dramatično dočarao rolu Džona Snežnog, posle velikog finala serije koje smo sa manje ili više zadovoljstva odgledali prošle nedelje, rešio je da se pod hitno podvrgne (kako je on to nazvao) višenedeljnom velnes tretmanu.

Ipak, tabloidi ne bi bili izvor svih informacija (i istinitih i lažnih) da nisu iščeprkali stvarni razlog Haringtonove potrebe za revitalizacijom. Naime, kako pišu američki mediji, popularni glumac morao je da ode na rehabilitaciju usled problema sa prevelikim stresom i alkoholizmom.

Kako se to moglo videti i u specijalnom dokumentarcu Noćna straža nedavno emitovanom na HBO, Harington se tokom poslednjih snimajućih dana nalazio pod velikim pritiskom. Tome svedoči i trenutak kada se bez kontrole rasplakao pred kamerama saznavši da će njegov Džon Snežni ubiti Deneris Targarijan.

“Neophodno mi je da napravim malu pauzu od svega kako bih sredio neke stvari u mom životu. Neću kriti da, uprkos velikom uspehu serije Igra Prestola ovo nije bio najsrećniji period mog života. Osećao sam se veoma ranjivo. Bile su to veoma nesigurne godine mog života. Pretpostavljam da su mnogi u dvadesetima proživeli isto što i ja. Pitanje je samo ko se kako bori sa tim teretom.”, poručio je Kit u obrazloženju svog privremenog povlačenja sa scene.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...