Connect with us

TV

Kit Harington na rehabilitaciji! Džon Snežni mu presudio!

Zvezda serije Igra Prestola, glumac Kit Harington koji nam je tako dramatično dočarao rolu Džona Snežnog, posle velikog finala serije koje smo sa manje ili više zadovoljstva odgledali prošle nedelje, rešio je da se pod hitno podvrgne (kako je on to nazvao) višenedeljnom velnes tretmanu. Ipak, tabloidi ne bi bili izvor svih informacija (i istinitih […]

Published

on

Zvezda serije Igra Prestola, glumac Kit Harington koji nam je tako dramatično dočarao rolu Džona Snežnog, posle velikog finala serije koje smo sa manje ili više zadovoljstva odgledali prošle nedelje, rešio je da se pod hitno podvrgne (kako je on to nazvao) višenedeljnom velnes tretmanu.

Ipak, tabloidi ne bi bili izvor svih informacija (i istinitih i lažnih) da nisu iščeprkali stvarni razlog Haringtonove potrebe za revitalizacijom. Naime, kako pišu američki mediji, popularni glumac morao je da ode na rehabilitaciju usled problema sa prevelikim stresom i alkoholizmom.

Kako se to moglo videti i u specijalnom dokumentarcu Noćna straža nedavno emitovanom na HBO, Harington se tokom poslednjih snimajućih dana nalazio pod velikim pritiskom. Tome svedoči i trenutak kada se bez kontrole rasplakao pred kamerama saznavši da će njegov Džon Snežni ubiti Deneris Targarijan.

„Neophodno mi je da napravim malu pauzu od svega kako bih sredio neke stvari u mom životu. Neću kriti da, uprkos velikom uspehu serije Igra Prestola ovo nije bio najsrećniji period mog života. Osećao sam se veoma ranjivo. Bile su to veoma nesigurne godine mog života. Pretpostavljam da su mnogi u dvadesetima proživeli isto što i ja. Pitanje je samo ko se kako bori sa tim teretom.“, poručio je Kit u obrazloženju svog privremenog povlačenja sa scene.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement