Connect with us

FILM

Warner Bros. potvrdio: ON je novi BETMEN!

Otkako se prvi put pojavila informacija da Ben Aflek zbog loše reakcije publike, neće glumiti Betmena u novim filmovima Meta Rivsa, lista imena koja bi mogla navući šišmišov kostim brzo je zaličila na pravu kladionicu. Tek nedavno iskristalisala su se neka koja su ušla u uži krug, a njih je predvodio junak Sumrak sage, glumac […]

Published

on

Otkako se prvi put pojavila informacija da Ben Aflek zbog loše reakcije publike, neće glumiti Betmena u novim filmovima Meta Rivsa, lista imena koja bi mogla navući šišmišov kostim brzo je zaličila na pravu kladionicu.

Tek nedavno iskristalisala su se neka koja su ušla u uži krug, a njih je predvodio junak Sumrak sage, glumac Robert Patinson. Naravno, to je izazvalo negodovanje fanova čuvene franšize koji su se uplašili da bi Patinson na Betmena mogao imati isti efekat kao Džordž Kluni svojevremeno. Dakle, razarajući. To je donkele i jasno budući da je Patinson specifičan glumac čija je publika potpuno drugačijeg temperamenta i prirode od one koja se može nazvati Betmenovim sledbenicima.

Em vampir, em Betmen, složićete se – ne ide. Upravo zbog toga izboru su se pridružili još Nicholas Hoult, Armie Hammer i Aaron Taylor-Johnson. Međutim, kako se ispostavilo, džaba su se nadali. Warner Bros je rešio da za novog Betmena zvanično kruniše upravo prvoodabranog Roberta Patinsona. Kao objašnjenje navodi se da je Rivs konačno dobio odrešene ruke da unajmi onoga koga je on i preporučio, a to je bio baš Patinson.

To međutim, nije sve, kada je reč o novinama. Pojavile su se i spekulacije da ćemo u Patinsonovom Betmenu čiju premijeru očekujemo 2021. gledati i Pingvina i Ženu Mačku. Po vama, to bi bilo – sjajno, ili greška veka?

DC Univerzum do 2022.

Džoker (2019) Oktobar 04, 2019

Wonder Woman 1984 (2020) Jun 05, 2020

The Batman (2021) Jun 25, 2021

The Suicide Squad (2021) Avgust 06, 2021

DC Super Pets (2022) Maj 20, 2022

Aquaman 2 (2022) Decembar 16, 2022

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement