Naslovna FILM Stiže nam SUPERGIRL film! Premijera 2021!

Stiže nam SUPERGIRL film! Premijera 2021!

Posle velikog uspeha sa blokbasterima Akvamen i Šazam Disney i DC produkcija za 2020. godinu imaju nove velike planove za novi superherojski film. Ovog puta reč je o stvaranju solo sage o SuperGirl iliti Super Devojke koju su producenti DC-ija namenili Kari Danvers, odnosno Kari Zor El.

Razrađivanje ideja za scenario koji se piše baš za ovu glumicu već su u toku, a rana produkcija i početak snimanja filma očekuje se da će otpočeti tokom prvih meseci sledeće godine. Scenario će pisati dokazani ekspert za sve žitelje planete Kripton, budući da nam je on doneo i Supermena sa Henrijem Kavilom u glavnoj roli (sami procenite kako se pomenuti scenarista snašao za zadatim izazovom, i šta možemo očekivati od Super Devojke).

Ono što je zanimljivo jeste to da se osim scenariste i potencijalne glavne glumice (u seriji je tumači Melisa Benoist) još ne zna mnogo detalja o novoj Super Girl avanturi. Nije poznato ni ko će činiti ostatak glumačke postave, niti ko će se naći u režiserskoj stolici. Kada je o radnji reč ima nekih nagoveštaja da će radnja biti smeštena u sedamdesete godine 20. veka. Smatra se da će Super Devojka premijeru imati 2021. godine uporedo sa premijerama novog Betmena i SucidSquada.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...