Connect with us

FILM

Stiže nam SUPERGIRL film! Premijera 2021!

Posle velikog uspeha sa blokbasterima Akvamen i Šazam Disney i DC produkcija za 2020. godinu imaju nove velike planove za novi superherojski film. Ovog puta reč je o stvaranju solo sage o SuperGirl iliti Super Devojke koju su producenti DC-ija namenili Kari Danvers, odnosno Kari Zor El. Razrađivanje ideja za scenario koji se piše baš […]

Published

on

Posle velikog uspeha sa blokbasterima Akvamen i Šazam Disney i DC produkcija za 2020. godinu imaju nove velike planove za novi superherojski film. Ovog puta reč je o stvaranju solo sage o SuperGirl iliti Super Devojke koju su producenti DC-ija namenili Kari Danvers, odnosno Kari Zor El.

Razrađivanje ideja za scenario koji se piše baš za ovu glumicu već su u toku, a rana produkcija i početak snimanja filma očekuje se da će otpočeti tokom prvih meseci sledeće godine. Scenario će pisati dokazani ekspert za sve žitelje planete Kripton, budući da nam je on doneo i Supermena sa Henrijem Kavilom u glavnoj roli (sami procenite kako se pomenuti scenarista snašao za zadatim izazovom, i šta možemo očekivati od Super Devojke).

Ono što je zanimljivo jeste to da se osim scenariste i potencijalne glavne glumice (u seriji je tumači Melisa Benoist) još ne zna mnogo detalja o novoj Super Girl avanturi. Nije poznato ni ko će činiti ostatak glumačke postave, niti ko će se naći u režiserskoj stolici. Kada je o radnji reč ima nekih nagoveštaja da će radnja biti smeštena u sedamdesete godine 20. veka. Smatra se da će Super Devojka premijeru imati 2021. godine uporedo sa premijerama novog Betmena i SucidSquada.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement