Connect with us

FILM

Miodrag Radonjić: Posle JUŽNOG VETRA sa Bikovićem snimam Hotel Beograd!

Počelo je snimanje nastavka filma „Južni vetar“, kao i 14 epizoda koje će biti emitovane na RTS-u. Film koji mu prethodi, je za manje od mesec dana videlo pola milona gledalaca. Glumac Miodrag Radonjić, osim što tumači ulogu Baće, ujedno je i koproducent filma. Južni vetar je kao akcioni triler a Radonjić smatra da je tematika, […]

Published

on

Počelo je snimanje nastavka filma „Južni vetar“, kao i 14 epizoda koje će biti emitovane na RTS-u. Film koji mu prethodi, je za manje od mesec dana videlo pola milona gledalaca. Glumac Miodrag Radonjić, osim što tumači ulogu Baće, ujedno je i koproducent filma.

Južni vetar je kao akcioni triler a Radonjić smatra da je tematika, kojom se bavi nastavak filma, nedostajala na domaćoj filmskoj sceni.

„Što se tiče teme, mislim da je to nešto što je kod nas u principu falilo, da se neko ozbiljno bavi temom mafije, da to ne bude banalno. Ja sam posle uspeha filma bio stvarno iznenađen, svi su bili iznenađeni uspehom u komercijalnom smislu“, rekao je Radonjić, gostujući u Beogradskoj hronici.

Dodao je da se ekipa koja je radila na filmu, trudila da svet kriminala prikaže na najverniji način.

„Ti junaci koliko god da su šarmantni, oni su kažnjeni i tako će biti i u nastavnicima tako da, nekako smo se trudili da, vođeni rediteljem Milošem Avramovićem, taj svet prikažemo na jedan najistinitiji mogući način koji mi poznajemo“, istakao je Miodrag Radonjić.

Govoreći o pripremama za uloge, pozorišnim ili filmskim, Radonjić kaže da tada uvek ima „neku referencu iz života“.

„Meni je to značajno, to je neki moj mehanizam, pored nekih stvari koje su zanatske, ali mi je uvek važno da znam ko je taj čovek, i onda ti nekako bude lakše“, objasnio je mladi glumac i najavio da se, sa kolegom Milošem Bikovićem, priprema za snimanje romantične komedije Hotel Beograd.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement