Connect with us

FILM

Godzila: Kralj čudovišta RAZOČARAO! Zaradio samo…

Nakon što je izronio iz dubina mračnog okeana i rešio da raspali još jednom po čovečanstvu svojim moćnim plazma zrakom, izgleda da je Godzila: Kralj čudovišta pogrešno postavio koordinate svoje mete i da mu je neophodno rekalibrisanje cilja, budući da je premijernog vikenda „opalio“ za 10 miliona dolara ispod predviđene zarade. Naime, dugo najavljivani povratak […]

Published

on

Nakon što je izronio iz dubina mračnog okeana i rešio da raspali još jednom po čovečanstvu svojim moćnim plazma zrakom, izgleda da je Godzila: Kralj čudovišta pogrešno postavio koordinate svoje mete i da mu je neophodno rekalibrisanje cilja, budući da je premijernog vikenda „opalio“ za 10 miliona dolara ispod predviđene zarade.

Naime, dugo najavljivani povratak Kralja blago je razočarao kritičare koji su mu predviđali zaradu od nekih 55 miliona dolara, od kojih je on zaradio jedva 48. Međutim, ovo razočaranje nije ništa spram rezultata koji je film postigao u poređenju sa svojim prethodnicima, koji su se retko spuštali ispod 100 miliona nakon prva tri dana prikazivanja u Severnoj Americi, odnosno duplo više na svetskom nivou.

Ipak, i ovi rezultati bili su dovoljni da Godzila bude najgledaniji i najprodavaniji film u bioskopima širom sveta. Roketmen, biografski film o Eltonu Džonu od predviđenih 22 miliona dolara uspeo je da zaradi smo 9, što je bilo veliko iznenađenje budući da se upravo ovaj film najavljuje kao onaj koji će premašiti uspeh Boemske Rapsodije.

Aladin je završio na drugom mestu po prodaji karata i broju gledalaca sa zarađenih 42 miliona dolara. Samo začelje tabele pripalo je trećem nastavku sage o Džonu Viku, koji je na svetskom nivou uspeo da zaradi samo 10.7 miliona dolara.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement