Naslovna TV IKEA spremila dnevne sobe za fanove Simpsonovih i Stranger Things! HIT!

IKEA spremila dnevne sobe za fanove Simpsonovih i Stranger Things! HIT!

Dobrim marketinškim idejama nikada kraja. Pogotovo kada je reč o magnatu u industriji nameštaja, čuvenom lancu IKEA čiji su stručnjaci rešili da ovog puta inspiraciju za dizajn svojih dnevnih soba pronađu u popularnim TV serijama.

Tako ćemo uskoro u IKEA prodavnicama moći da uredimo stan po ugledu na neku od serija čiji smo obožavaoci. Za sada su u ponudi dnevne sobe neponovljivih Simpsonovih čija 31. sezona samo što nije startovala, a 32. je već odobrena, zatim Prijatelja koji ove godine slave 25 godina od premijere prve epizode, ali i nešto noviji i strašniji enterijer stana velikog Netflixovog hita Stranger Things.

Treća sezona popularnog serijala očekuje nas 4. jula dok Simpsonovi startuju sa novim ciklusom ove jeseni na FOX.

Istina je da smo veliki fanovi serije Stranger things, ali bez mnogo razmišljanja naš odabir pao bi na čuveni kauč i TV sa kog nas čuvena žuta petorka plus kuče pozdravljaju uskoro (ovog 17. decembra) tačno 30 godina.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...