Connect with us

TV

IKEA spremila dnevne sobe za fanove Simpsonovih i Stranger Things! HIT!

Dobrim marketinškim idejama nikada kraja. Pogotovo kada je reč o magnatu u industriji nameštaja, čuvenom lancu IKEA čiji su stručnjaci rešili da ovog puta inspiraciju za dizajn svojih dnevnih soba pronađu u popularnim TV serijama. Tako ćemo uskoro u IKEA prodavnicama moći da uredimo stan po ugledu na neku od serija čiji smo obožavaoci. Za […]

Published

on

Dobrim marketinškim idejama nikada kraja. Pogotovo kada je reč o magnatu u industriji nameštaja, čuvenom lancu IKEA čiji su stručnjaci rešili da ovog puta inspiraciju za dizajn svojih dnevnih soba pronađu u popularnim TV serijama.

Tako ćemo uskoro u IKEA prodavnicama moći da uredimo stan po ugledu na neku od serija čiji smo obožavaoci. Za sada su u ponudi dnevne sobe neponovljivih Simpsonovih čija 31. sezona samo što nije startovala, a 32. je već odobrena, zatim Prijatelja koji ove godine slave 25 godina od premijere prve epizode, ali i nešto noviji i strašniji enterijer stana velikog Netflixovog hita Stranger Things.

Treća sezona popularnog serijala očekuje nas 4. jula dok Simpsonovi startuju sa novim ciklusom ove jeseni na FOX.

Istina je da smo veliki fanovi serije Stranger things, ali bez mnogo razmišljanja naš odabir pao bi na čuveni kauč i TV sa kog nas čuvena žuta petorka plus kuče pozdravljaju uskoro (ovog 17. decembra) tačno 30 godina.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement