Connect with us

TV

Ceca Bojković – Znamo je kao Emiliju Popadić, a u novoj roli sve će vas IZNENADITI!

Većina nas Svetlanu Bojković, jednu od najvećih zvezda domaće glumačke scene pamti po dve uloge. Kao Emiliju Popadić obožavali smo je u verovatno najgledanijoj seriji stare Jugoslavije Bolji život. A zatim nam se vratila rolom sestre, i to ne bilo kakve, već Glavne sestre Antonije u još jednom legendarnom delu Siniše Pavića – Srećni ljudi. […]

Published

on

Većina nas Svetlanu Bojković, jednu od najvećih zvezda domaće glumačke scene pamti po dve uloge. Kao Emiliju Popadić obožavali smo je u verovatno najgledanijoj seriji stare Jugoslavije Bolji život. A zatim nam se vratila rolom sestre, i to ne bilo kakve, već Glavne sestre Antonije u još jednom legendarnom delu Siniše PavićaSrećni ljudi.

Uvek dama, uvek doterana po poslednjoj modi predratovskih beogradskih gospođa, uglađena i „na note“ Svetlana Bojković je na neki način sama sebi postavila zadatak da publici uvek ponudi ono što se od nje očekivalo – maksimum. Međutim, to najviše ne mora uvek da bude Emilija ili Antonija. Za vrsnog glumca upravo su transformacije te koje su najveći izazov. A Svetlana Bojković dokazala je da je itekako spremna da odgovori na izazov svake vrste.

Svetlana Bojković u seriji Psi laju, vetar nosi

Tako nas je u drugoj sezoni serije Psi laju, vetar nosi (Od jeseni na RTS) oduševila promenom do neprepoznatljivosti i umesto beogradske gospođe ponudila nam onu koja češće obitava na periferiji naše prestonice – strine Milanke, rođake sa Kosova i jedinog preživelog predaka junaka Stavrića. Živi sama, snalazi se u napuštenom selu i bori se da ostane u zavičaju.

Ali Bojkovićka nas je i pre toga oduševila još jednom tranformacijom koju smo obožavali!

Svi se sećamo Rozalije iz serije Mamini sinovi koju smo do skora gledali na TV Prva. Još jedna pobeda za Svetlanu Bojković, a sada čekamo i kojim će nas to novim likom iznenaditi u novoj Pavićevoj seriji Junaci našeg doba, budući da se ime naše poznate glumice našlo u glumačkoj podeli za ovaj projekat.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement