Connect with us

NE PROPUSTITE

Jun na FILMBOX kanalima pun iznenađenja! proverite zašto!

Korak po korak, mesec po mesec, i stigli smo do polovine 2019. godine. Sledi nam toplije vreme, mnogo zabave i smeha, miline na otvorenom. Međutim, dok se temperatura ne stabilizuje, postoji rešenje za užitak kod kuće – zanimljiv televizijski program! Gejmerski kanal Gametoon HD u četvrtak 6. juna u 18.40h emituje Esport – CS:GO. Prisustvujte […]

Published

on

Korak po korak, mesec po mesec, i stigli smo do polovine 2019. godine. Sledi nam toplije vreme, mnogo zabave i smeha, miline na otvorenom. Međutim, dok se temperatura ne stabilizuje, postoji rešenje za užitak kod kuće – zanimljiv televizijski program!

Gejmerski kanal Gametoon HD u četvrtak 6. juna u 18.40h emituje Esport – CS:GO. Prisustvujte stvaranju nove istorije u kojoj se najveći timovi u industriji e-sporta takmiče u igri CS:GO, naučite nešto novo iz omiljene igrice i prepustite se neverovatnoj avanturi.

Kanal FilmBox Premium emitovaće 7. juna u 21h novu sezonu serije „Vučji potok”. Prva epizoda druge sezone donosi uzbuđenje i mnoštvo novih zanimljivosti. Grupa turista kreće iz Adelejda u avanturu po divljini. Među njima su nemački par Oskar i Nina, njihova ćerka Ema, upravo venčani Amerikanci Rebeka i Deni, australijski gej par Džoni i Stiv, najbolje prijateljice iz Kanade Keli i Mišel, veteran rata u Iraku Brus, engleski psiholog Brajan, Vejd iz južne Australije i Novozelanđanin Riči koji obožava da putuje autobusom… Na stajalištu za kamione vozač Davo sreće Mika Tejlora koji ga ubija u toaletu nakon što ga je ovaj uvredio. Kad se putnici probude, za volanom je Mik, koji tvrdi da je zamena za dotadašnjeg vozača.

Poslednjeg dana u nedelji, 9. juna, na kanalu FB Arthouse u 20h će biti emitovan film „Tristana”.

Nakon majčine smrti, mlada devojka Tristana dobija poštovanog starog Don Lopea za staratelja. Don Lope je omiljen i poznat po svojoj časti, uprkos socijalističkim stavovima o biznisu i religiji. Njegova jedina slabost su žene i on se zaljubljuje u nevinu devojku čiji je staratelj, zavodi je i ona postaje njegova ljubavnica, dok joj sve vreme objašnjava da je slobodna isto kao i on. Međutim, kada ona počne da ispoljava tu slobodu, Don Lope je primoran da se suoči sa posledicama svog pogleda na svet.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement