Naslovna FILM Kusturica snima film o Džingis Kanu!

Kusturica snima film o Džingis Kanu!

Tokom međunarodnog filmskog festivala Heroj i vreme u Železnovodsku naš proslavljeni producent, režiser i scenarista Emir Kusturica dao je u obraćanju medijima veoma zanimljivu izjavu kako je spreman da na velikom platnu oživi lik čuvenog mongolskog vladara i vojskovođe Džingis- kana.

“Imam ideju da snimim film o Džingis-kanu. Veliki film o tome kakav je čovek kog nisu voleli ni ovde, ni na Zapadu”, rekao je Kusturica i dodao da će film biti snimljen na osnovu knjige kirgistanskog i ruskog pisca Čingiza Ajtmatova, i da će ga najverovatnije dovršiti do sledećeg festivala Heroj i vreme.

Reditelj je rekao da bi jedna od scena mogla da bude snimljena na Kavkazu.

“Imam scenu kada Džingis-kan prilazi reci, gde mora da čeka dok ona zamrzne kako bi je prešao. Sada razmišljam gde da snimim tu scenu – na Kavkazu ili u Sibiru”, rekao je Kusturica.

Foto Arhiva

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...